Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
Siema, zrobiłem pizzę.
Jak oceniacie?

Jest to napoletana, ciasto robiło się 24h ale coś oklapło.
Nie wiem, może mam za słaba moc w piekarniku bo jedynie 450 stopni (tu przepraszam ale jednak sprawdziłem i nie jest to 550*). Czas pieczenia 90 sekund, potem 10 sekund combo na patelni.

Ser włoska Buffalo galbanni mozarella
Boczek - panchette ale tłuszcz odkroilem bo jestem na diecie.
Do tego trochę salami pepperoni.
A na górę dałem szarpana wołowinę.

Gdyby jakąś różowa była zainteresowana to zapraszam #warszawa #tinder

#dieta #przegryw #zdrowie #gotowanie #mikrokoksy #kuchnia #kuchniamg78 #pizza #pizzaportal #napoletana #napletana
Estetykatopodstawa - Siema, zrobiłem pizzę.
Jak oceniacie?

Jest to napoletana, ciast...

źródło: comment_1631978954evUINqHB6i0S6SDl0E7CXU.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Priya: to akurat całkiem proste.
Gdyż mój defekt mi nie przeszkadza, natomiast innym tak.
Operacja na Gino jest refundowana przez NFZ, nie narzekam również na pieniądze ale mi to nie przeszkadza.
Innym to przeszkadzało gdy wrzucałem fotki, więc skoro komuś przeszkadza, to niech dofinansuje potencjalna operacje.
;(
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: Typowe instagramowe zycie. Kasa na około pizzy ale na samej pizzy jak w zyciu bieda piszczy. Salami widać po kolorze najtansze z biedry. To samo kurczak ala kebab z biedry. Jeszcze jakby bylo cos lepszego. Chorizo. Gran padano ale nie. Bieda jak diabli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Snap-Dragon: ale tam jest chorizo xd.
I nie ma kurczaka xD, to szarpana wołowinka mordko, no ale tak widać właśnie jak się znasz.
Typowa baba. "A #!$%@? mu komentarzem, bo ma za dobrze ten przystojny chad".
A jednak wyszło szydło z worka i nawet nie potrafisz rozpoznać rodzaju mięsa.

EH, dramat. Ale czego się mogłem spodziewać po polce
  • Odpowiedz