Aktywne Wpisy

tesknilam_ +15
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

@l4rv4shu: Gdyby schudł wcześniej to by nie dostał udaru.
@l4rv4shu: zawsze lepiej żałować chwilę, ze się coś zrobiło, niż żałować do końca życia, że się czegoś nie zrobiło.
Jedź. Warto wykorzystać każdą okazję bo nie wiadomo co będzie dalej. Jemu twoja obecność na pewno też pomoże.
Tak samo mam ze stwardnieniem rozsianym - wrażenie, że jest tego dużo więcej... Czy to tylko mój błąd poznawczy?
@Chlop_Sielski: Zdecydowanie. Po pierwsze polepszyły się metody diagnostyczne, więc nie ma już ludzi całkowicie chorych. Po drugie, kiedyś się o takich chorobach nie mówiło bo ludzie się wstydzili, teraz już tak tego nie ukrywają.
Przeczytałeś do końca tekst? Przecież tam jest napisane, że to rak z przerzutami do mózgu.
@PfefferWerfer: ale wg opa, to jego ziomuś mówił że chyba udar.
nikt nie twierdzi że to przerzuty z udaru, no plis.
bo tu cała historia to właśnie ten dramat o ktorym wiedzą wszyscy włącznie z wykopkami, wszyscy prócz ziomusia z historii.