Aktywne Wpisy

smutny_kojot +313
Upośledzony pedalarz pięknie wyjaśnion. Nie wiem, po co jeszcze wrzuca do neta kompromitację tzvela.
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi

straszny_cham +149

źródło: comment_1631601644KrJzOvM1wvQNWJZ8ym7trh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jestem często w Tatrach, na morskie oko wychodziłem chyba z 10 razy i zawsze bez użycia tych nieszczęsnych koni. Ale czemu ludzie się przywalają do tych co wyjeżdżają na morskie oko koniami ? No jest taka możliwość to czemu nie ?
Bo co konie się męczą ? No ale zdajecie sobie sprawę że taki góral musi mieć za co jeść,
Komentarz usunięty przez autora
Ktoś zrobił przypadkowe zdjęcie dla fejmu. Myślisz że ta osoba specjalnie się urodziła niepełnosprawna, żeby zawstydzać innych ludzi? S----------e umysłowe.
Już nawet organizacja niepełnosprawnych wyraziła opinie o tym zdjęciu.
Zresztą niektórym to się nie dziwię że jadą a nie idą. Nie każdy ma kondycję i nie dla każdego morskie oko to koniec wycieczki. Szedłem tym szlakiem wiele razy i jest to zdecydowanie najgorszy z możliwych; monotonny i męczący przez asfalt po którym się idzie.
Kolega wyżej bardzo dobrze napisał, kiedyś zwierzęta były dokładnie tak samo traktowane (lub nawet gorzej) i ludzie jakoś nie srali się o to, teraz coraz więcej tych chorób psychicznych to i ludziom coś w głowie się sra.