Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +62
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +833
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Patix0331: Dajcie koniom żyć jak chcą a nie zapierdzielac do śmierci ciągnąc pod górkę robaków.
@tankowiec_lotus: góral nie wie, co to znaczy leczyć konia, dla nich koń idzie, albo trzeba do rzeźni.
Mnie też dziwi, że tam dalej nie ma melexów. Ktoś tam mimo wszystko musi smarować, skoro to się już tyle czasu ciągnie bez sensownego rozwiązania.
Brawo dla pani. (づ•﹏•)づ
@MMARS: myślisz, że tacy ludzie wiedzą co to wstyd? Tacy ludzie jeszcze będą się śmiać z "frajerki" co na piechotę zapierdziela zamiast hehe konikiem.
Tyle w temacie.