Wpis z mikrobloga

#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD

Żeby w tym filmiku było cokolwiek wyjaśnione, a to jest wideo na poziomie telezakupów mango, albo namawiania do kupowania garnków firmy Philipiak. Wpłacajcie, ja biedny jutuber! Przyszli z bronio, a tu moje dzieci śpio. A dlaczego przyszli? Spiseg Tuska! Wpłacajcie, wpłacajcie! I pies jest stary też!

A szkoda, bo kiedyś go lubiłem.
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn ja go pamiętam jak w jakimś garażu pokazywal jak zbudowane są tloki czy cos.
Wtedy faktycznie był garażowym mechanikiem.

Po paru latach dałem mu syna i nie obejrzałem ani jednego filmu, bo to jakieś g---o treści typa co mu ego w----------o bardziej niż złomnikowi.

Teraz nawet nie mam pojęcia o czym napisałeś ale trzeba być dobrym zjebem żeby pewnie milionerowi wpłacać hajs xD
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: też o tym samym pomyślałem. Gość prowadzi legalny biznes 20 lat i nie ma odłożonej kasy na kontach i musi żebrać na zbiórce? Nie klei mi się to totalnie. Ja wiem że warsztaty lubią gotóweczke bez fakturki no ale Chris musiał robić na legalu cokolwiek bo by go urząd skarbowy moment dojechał. Druga sprawa ktoś dobrze napisał na wykopie, celnicy mieli go poprosić listownie o zwrot całej gotówki i
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn zgadzam się, jest tak czysty że trzyma całą gotówkę schowaną pod łóżkiem i codziennie wyciąga plik aby opłacić dostawców ( ͡° ͜ʖ ͡°) konta w banku nie posiada, a zusy opłaca na poczcie w okienku.
Oczywiście nie wiadomo za co ten wjazd służb, powód już nieistotny, ważne żeby zbiórkę odpalić.
Najważniejsze że był lód i i się ślizgali.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: z poziomu eksperta, mam znajomego co pracuje w US i łapie takich ludzi, to nie wbijają do byle kogo i muszą mieć silne dowody żeby coś takiego zrobić. Więc to p---------e o złym państwie nękającym biednych obywateli to tylko granie na emocjach xD

Nikt nie trzyma tyle gotówki w domu
  • Odpowiedz
Gość prowadzi legalny biznes 20 lat i nie ma odłożonej kasy na kontach i musi żebrać na zbiórce? Nie klei mi się to totalnie.

@szmichal: służby zablokować kasę z kont mają dużo łatwiej niż znaleźć i wynosić z warsztatu. Bardzo go lubię, ale ta akcja ze zbiórką i te wideo o niczym bardzo śmierdzi.
  • Odpowiedz
  • 14
@dzony77: nie żebym go bronił, ale on mógł użyć słowa gotówka w skrócie. Jak jest podejrzany o jakieś grubsze rzeczy, to konta mu pewnie też poblokowali. Ogólnie sporo manipulacji i robienia z siebie ofiary w tym filmie, ale mógł faktycznie potrzebować tych 100k żeby utrzymać płynność biznesow
  • Odpowiedz