Aktywne Wpisy

wfyokyga +51
źródło: temp_file6896295220628618038
Pobierz
gerwazy-oko +2
ceny akcesoriow do serwisu roweru to jakas porazka. kawalek blachy i 500 zlotych xD centrownice od 1200 pln w gore, nie bede nawet mowil o sprzecie park tool bo to dopiero dymanie ludzi na hajs. dobrze ze jest jeszcze toopre co robi to samo co park tool za 1/4 ceny i niech ktos tylko mi powie, ze Chiny sa zle jak ratuja nam dupe robiac doslownie to samo za o wiele mniej.
źródło: obraz
Pobierz

Żeby w tym filmiku było cokolwiek wyjaśnione, a to jest wideo na poziomie telezakupów mango, albo namawiania do kupowania garnków firmy Philipiak. Wpłacajcie, ja biedny jutuber! Przyszli z bronio, a tu moje dzieci śpio. A dlaczego przyszli? Spiseg Tuska! Wpłacajcie, wpłacajcie! I pies jest stary też!
A szkoda, bo kiedyś go lubiłem.
Wtedy faktycznie był garażowym mechanikiem.
Po paru latach dałem mu syna i nie obejrzałem ani jednego filmu, bo to jakieś g---o treści typa co mu ego w----------o bardziej niż złomnikowi.
Teraz nawet nie mam pojęcia o czym napisałeś ale trzeba być dobrym zjebem żeby pewnie milionerowi wpłacać hajs xD
Profesor po zawodówce , zwykły robol mechanik
bogatemu to i byk się ocieli xD
Oczywiście nie wiadomo za co ten wjazd służb, powód już nieistotny, ważne żeby zbiórkę odpalić.
Najważniejsze że był lód i i się ślizgali.
@seniorwykopek: i ze pies był stary
@hpiotrekh: xDDDdD
Nikt nie trzyma tyle gotówki w domu
@szmichal: służby zablokować kasę z kont mają dużo łatwiej niż znaleźć i wynosić z warsztatu. Bardzo go lubię, ale ta akcja ze zbiórką i te wideo o niczym bardzo śmierdzi.
@hpiotrekh: dałes mu syna? Czemu?