Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darth_Gohan Bez przesady, że salami, jest wiele zdrowych alternatyw dla koni.
Mnie r---------a to, że ludzie jedzą do zakopca, żeby nie łazić po górach. Dla mnie to jakiś smutny żart
  • Odpowiedz
@Seszelek No dobra ale jak myślisz co by zrobili z tymi koniami Górale jakby przestały im przynosić dochód? Trzymali by u siebie na podworkach? Jasne że by się zaraz pozbyli.

Poważnie pytam gdzie w tak malym ośrodku jak zakopane znalazłoby się miejsce na ich zastosowanie skoro ich tam jest całkiem sporo.

Ludzie jadą do Zakopca bo Zakopiec jest popularny. A pod Morskie Oko żeby sobie zrobić fotkę na FB i potem
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan Prawda, dlatego w-----a mnie, że z gór zrobili ośrodek dla Januszy. Zakładam, że znalazłyby się osoby z całej Polski które stać i opiekują się końmi. Nawet lepszym wyjściem byłoby oddanie ich do szkółek gdzie uczą maluchy. W Zakopcu jest zapierdziel, koń po trasie ma nakładany worek na pyszczek i czeka na następnego klienta
  • Odpowiedz
@Janusz_z_Rivii:

zalane tłuszczem robaki żrące najtańsza pasze z biedry

xd ziomek wyluzuj bo nie będziesz mógł usnąć z nerwów xd

poza tym implikowanie że sam nie jesteś robakiem (ok wiem pochwal się już 1295 raz jak sobie zajebiście żyjesz w Niemczech, ale zapewniam cię nie jesteś ani w 1% mniejszym robakiem niż ci na tej dorożce)
  • Odpowiedz
@Dragonfruit: Bo po co tam dalej bawić się w używanie żywych zwierząt skoro można wstawić melexy tak jak Np w slowinskim parku narodowym. No ale to zachód polski i tam maja już Rozum i godność człowieka
  • Odpowiedz
@Tymajster nie kce nic mówić, ale taki "los" i """problemy""" koni trwają od kiedy czowiek małpiszon jeden ogarnął, że można na nim jeździć. Dlaczego dopiero teraz nagle ludzie ogarnęli że ojej biedne zwierzątka? Swoją drogą znacie język koński? Powiedziały wam te konie że cierpią katusze? Może im się to podoba, a wy im robotę odbieracie. Jebnijcie się czasem w ten pusty czerep. Kurla niedługo wielką krzywdą dla psów będzie to, że
  • Odpowiedz