Wpis z mikrobloga

#przegryw #podrywajzwykopem

Z racji tego, że mój poprzedni wpis cieszył się jakimś tam zainteresowaniem (LINK) postanowiłem zrobić serię opowieści z różnego rodzaju "miłosnych podbojów" manleta 163 xD. Będą to krótkie historie z mojego życia, jeśli kogoś to interesuje zapraszam do śledzenia. Sami możecie sobie wyrobić zdanie, czy bycie niskim to over dla chłopa? Czy warto w ogóle się starać, łudzić? Będzie historia o największym upokorzeniu, będzie jedna z creepy zagadaniem na ulicy, jedna z zagadaniem w pubie, jedna ze spotted, historia o wakacyjnej przygodzie, historia o sponsoringu, o szarej myszce z badoo, o zakochaniu i co mi się tam jeszcze przypomni.

Ostatnio wspominałem o studniówce. Dziś przenoszę się kilka lat później, dokładnie 3. Agę poznałem na studiach na zajęciach WF. Była z mojego wydziału, ale z innego kierunku. Tu taka ciekawostka, wyszło tak dziwnie, że w zasadzie byłem jedynym facetem na naszej sekcji a mieliśmy tylko jedną szatnię. Musiałem więc najpierw sam się przebrać (dziewczyny były w szatni również) a potem musiałem wyjść bo one się przebierały. Czysta dyskryminacja. Z racji tego, że Aga doszła do sekcji trochę później, nie wiedziała, że panują tu takie zasady i wraz z koleżanką zaczęły się przy mnie przebierać, niestety inne dziewczyny szybko jej wytłumaczyły, że może poczekać :(

Ta czy siak, z Agą mi się nieźle gadało, graliśmy sobie w pingla, żartowaliśmy, czasem nawet wymieniliśmy kilka zdań na fejsie. Gdy już przestaliśmy mieć wspólny WF postanowiłem spróbować zaprosić ją na kawę xD Efekt w picrel,
czyli jak powiedzieć "#!$%@?" w miłych słowach ( ͡° ͜ʖ ͡°). Szkoda bo była mega sympatyczna.
Pobierz LM2525 - #przegryw #podrywajzwykopem 

Z racji tego, że mój poprzedni wpis cieszył ...
źródło: comment_1630238539JgPfBLi5LRYLoqwz7vxZx4.jpg
  • 120
Napisałem do laski po pewnym czasie, gdzie już nie mieliśmy styczności, zapytałem się po prostu i tak zostawiłem furtkę na łatwą odmowę z jej strony, ale zazwyczaj tak właśnie robię

@LM2525:
Czyli piszesz jak #!$%@?.

Element IMHO do poprawy, wajche masz na poziomie hard z racji wzrostu wiec se OPie nie utrudniaj.
Obijetnie jak pisze to ma przesrane

@RoastieRoast:
Niekoniecznie. W zbajerzenie loszki TYLKO na podstawie gry, dobrej rozmowy itd nigdy nie uwierze. Ale jak sie ma nawijke taka jak prezentuje tu OP to mozesz dawno wygrany temat spuscic w friendzone'owym kiblu. Nawijka nie wygrasz ale jej brakiem da sie przegrac.

@Makak87: To jest duży problem bo przystojniacy serio myślą, ze ruchaja bo "są zajebiści" i "mają gadkę" xD

@RoastieRoast:
Normalne.
jak sie ma nawijke taka jak prezentuje tu OP

@Makak87: To nie jest zła nawijka, nie przesadzaj. Zakomunikował jasno czego chce i próbował dodać trochę humoru.

Powiem szczerze, ze wk****a mnie ta wiara w jedyny słuszny sposób komunikacji. Ludzie mają różne charaktery, różne nastroje etc.
Ta czy siak, z Agą mi się nieźle gadało, graliśmy sobie w pingla, żartowaliśmy, czasem nawet wymieniliśmy kilka zdań na fejsie. Gdy już przestaliśmy mieć wspólny WF postanowiłem spróbować zaprosić ją na kawę xD Efekt w picrel,

@LM2525:
Same okolicznosci to juz ciezki samoboj na wejsciu. Po paru latach friendzone'a nie odezwalbym sie do dziewczyny w takim kontekscie (kawkowym). Na starcie wychodzisz na #!$%@? co sie bal zagadac (a chyba mial
@Makak87: A skąd ty sobie w ogóle wymyśliłeś ten friendzone? xD Widzieliśmy się jakieś 13 razy przez semestr podczas zajęć z WF'u i robiłem z nią to samo co z każdą inną laską (bo wszystkie inne znałem). Kilka razy zagadałem, pożartowałem i tyle. Czasem widziałem ją tylko na wydziale, ale to tylko na "cześć" i czasem chwilę popisaliśmy na fejsie.

Widzisz to jest wasz problem, że nie mając podstawowej wiedzy o
@Makak87: A skąd ty sobie w ogóle wymyśliłeś ten friendzone? xD Widzieliśmy się jakieś 13 razy przez semestr podczas zajęć z WF'u i robiłem z nią to samo co z każdą inną laską (bo wszystkie inne znałem). Kilka razy zagadałem, pożartowałem i tyle. Czasem widziałem ją tylko na wydziale, ale to tylko na "cześć" i czasem chwilę popisaliśmy na fejsie.

@LM2525:
Myslalem ze ten wf mieliscie dluzej. Strategii w niczym