Aktywne Wpisy
bugzer +471
Pamiętacie ta zenade jak typ na swojej 18 dostał taniec erotyczny? Goście wraz z rodziną utworzyli kółko a on siedział na krześle po środku. Tak go to podniecało że wyjął śmigło i zaczął normalnie pałować Wiplera przy wszystkich gościach i rodzinie xD Kiedyś tu latały foty z tego wspaniałego wydarzenia.
#heheszki
#heheszki
Anonek463 +13
Pytanie do osób które wychowywały się w latach 90. Naprawdę w tamtym czasie było tak niebezpiecznie dla zwykłego szaraczka czy to po prostu starcze #!$%@??
#mafia #gangi #lata90 #lata80 #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #policja #kiedystobylo #kiedystobyloehhh
#mafia #gangi #lata90 #lata80 #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #policja #kiedystobylo #kiedystobyloehhh
Z racji tego, że mój poprzedni wpis cieszył się jakimś tam zainteresowaniem (LINK) postanowiłem zrobić serię opowieści z różnego rodzaju "miłosnych podbojów" manleta 163 xD. Będą to krótkie historie z mojego życia, jeśli kogoś to interesuje zapraszam do śledzenia. Sami możecie sobie wyrobić zdanie, czy bycie niskim to over dla chłopa? Czy warto w ogóle się starać, łudzić? Będzie historia o największym upokorzeniu, będzie jedna z creepy zagadaniem na ulicy, jedna z zagadaniem w pubie, jedna ze spotted, historia o wakacyjnej przygodzie, historia o sponsoringu, o szarej myszce z badoo, o zakochaniu i co mi się tam jeszcze przypomni.
Ostatnio wspominałem o studniówce. Dziś przenoszę się kilka lat później, dokładnie 3. Agę poznałem na studiach na zajęciach WF. Była z mojego wydziału, ale z innego kierunku. Tu taka ciekawostka, wyszło tak dziwnie, że w zasadzie byłem jedynym facetem na naszej sekcji a mieliśmy tylko jedną szatnię. Musiałem więc najpierw sam się przebrać (dziewczyny były w szatni również) a potem musiałem wyjść bo one się przebierały. Czysta dyskryminacja. Z racji tego, że Aga doszła do sekcji trochę później, nie wiedziała, że panują tu takie zasady i wraz z koleżanką zaczęły się przy mnie przebierać, niestety inne dziewczyny szybko jej wytłumaczyły, że może poczekać :(
Ta czy siak, z Agą mi się nieźle gadało, graliśmy sobie w pingla, żartowaliśmy, czasem nawet wymieniliśmy kilka zdań na fejsie. Gdy już przestaliśmy mieć wspólny WF postanowiłem spróbować zaprosić ją na kawę xD Efekt w picrel,
czyli jak powiedzieć "#!$%@?" w miłych słowach ( ͡° ͜ʖ ͡°). Szkoda bo była mega sympatyczna.
@LM2525:
Czyli piszesz jak #!$%@?.
Element IMHO do poprawy, wajche masz na poziomie hard z racji wzrostu wiec se OPie nie utrudniaj.
@Glodny_Lew: ile masz wzrostu?
Nke jested w stanie zrozumiec jak to jest miec ponizej 170 cm, nawet sobie tego wyobrazic.
Morda 6/10 (ciekaw jestem czy tylko tyle) do tego 187 cm wzrostu...
Ot caly sekret PUAwiackiej ''gry'' i ''skillsow''
Obijetnie jak pisze to ma przesrane.
@Makak87: To jest duży problem bo przystojniacy serio myślą, ze ruchaja bo "są zajebiści" i "mają gadkę" xD
@RoastieRoast:
Niekoniecznie. W zbajerzenie loszki TYLKO na podstawie gry, dobrej rozmowy itd nigdy nie uwierze. Ale jak sie ma nawijke taka jak prezentuje tu OP to mozesz dawno wygrany temat spuscic w friendzone'owym kiblu. Nawijka nie wygrasz ale jej brakiem da sie przegrac.
@RoastieRoast:
Normalne.
@Makak87: To nie jest zła nawijka, nie przesadzaj. Zakomunikował jasno czego chce i próbował dodać trochę humoru.
Powiem szczerze, ze wk****a mnie ta wiara w jedyny słuszny sposób komunikacji. Ludzie mają różne charaktery, różne nastroje etc.
@RoastieRoast:
Chadlite'owe zycie here.
Z takim bajerem wbilbym czarodzieja.
Nawet nie wiesz jak mi dzialasz na nerwy.
Kryrykujesz, obrażasz OPa a jak samemu masz napisać jak by było "poprawnie" to woda w usta.
@LM2525:
Same okolicznosci to juz ciezki samoboj na wejsciu. Po paru latach friendzone'a nie odezwalbym sie do dziewczyny w takim kontekscie (kawkowym). Na starcie wychodzisz na #!$%@? co sie bal zagadac (a chyba mial
Widzisz to jest wasz problem, że nie mając podstawowej wiedzy o
@LM2525:
Myslalem ze ten wf mieliscie dluzej. Strategii w niczym