Wpis z mikrobloga

Hejka Python Developerzy!
wklejam Wam jedną z wielu ofert pracy, być może ktoś jest skłonny zmienić swoje obecne miejsce zatrudnienia :)

Branża: telekomunikacyjna

Wymagania podstawowe:
doświadczenie komercyjne w Python
znajomość baz danych, systemu Linux
TDD, CI/CD, testy automatyczne
ogólna wiedza z zakresu pracy z mapami

Oferujemy:
pracę 100% zdalnie
umowę o pracę
Wynagrodzenie rzędu 12-14000 zł brutto/miesiąc (do negocjacji)
możliwość wyboru narzędzi,
pakiet świadczeń socjalnych (pakiet medyczny LuxMed, karnet sportowy),
benefity socjalne i oferty pracownicze,
elastyczne godziny rozpoczęcia pracy.

Jak jesteście zainteresowani tą lub inną ofertą, ale nie macie siły przebicia lub nie chce Wam się brnąć przez ogłoszenia, to zapraszam, postaram się pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#praca #damprace #python #programowanie #programista15k #pracazdalna
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oto_ja: Wykop to kiepskie miejsce do rekrutacji, wszyscy gadają, nikt się nie zgłasza (poza juniorami). Oferowałem 500-700 euro dziennie dla ogarniętych seniorów i nic z tego nie wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lunatik: wiesz wykop to jest takie miejsce, ktore jakos nie wzbudza wystarczajacego zaufania do dzielenia sie swoim cv ;-) na pewno sa tu ogarnieci ludzie tylko wysylanie cvki do no sorry ale jednak jakiegos randoma z wykopu nie wydaje sie najrozsadniejsze
  • Odpowiedz
@Oto_ja: ja bym z chęcią wysłał, ale akurat zmieniam projekt w swoim korpo. Jak nie będę zadowolony, to będę szukał tego typu ogłoszeń. Pozdrawiam i powodzenia życzę!
  • Odpowiedz
@filozof900: myślę, że jesteś krótkowzroczny, bo możliwości jest wiele. Ale nigdy nikogo nie zmuszałam do wysłania CV. Ci, którzy to zrobili mają pełną anonimowość i dyskrecję z mojej strony i najwyżej niech się sami wypowiedzą, że nie musieli się niczego obawiać.
@w00nski: Jak będziesz się rozglądał, to daj znać, może akurat coś będę miała albo o czymś wiedziała.
  • Odpowiedz