Wpis z mikrobloga

Hejka Python Developerzy!
wklejam Wam jedną z wielu ofert pracy, być może ktoś jest skłonny zmienić swoje obecne miejsce zatrudnienia :)

Branża: telekomunikacyjna

Wymagania podstawowe:
doświadczenie komercyjne w Python
znajomość baz danych, systemu Linux
TDD, CI/CD, testy automatyczne
ogólna wiedza z zakresu pracy z mapami

Oferujemy:
pracę 100% zdalnie
umowę o pracę
Wynagrodzenie rzędu 12-14000 zł brutto/miesiąc (do negocjacji)
możliwość wyboru narzędzi,
pakiet świadczeń socjalnych (pakiet medyczny LuxMed, karnet sportowy),
benefity socjalne i oferty pracownicze,
elastyczne godziny rozpoczęcia pracy.

Jak jesteście zainteresowani tą lub inną ofertą, ale nie macie siły przebicia lub nie chce Wam się brnąć przez ogłoszenia, to zapraszam, postaram się pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#praca #damprace #python #programowanie #programista15k #pracazdalna
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lunatik: a kwoty które podawałeś - to były kwoty "brutto"? I niech zgadnę, chodziło może o Belgię gdzie podatki też nie są pierwszą rzeczą o której wykopki mają pojęcie? Organizacja mieszkania, oczywiście firma ma to głęboko w poważaniu, mimo że pandemia powoduje że jest to średnio śmieszne? Ot ogólnie, to mam zabawne wrażenie że malkontentów jest coraz więcej, a wyjść z konkretami - co trzeba zrobić, w jakim stacku to
  • Odpowiedz
@zarev: bez urazy, ale ja jakoś nie wierzę w piękne historyjki. Wszystko możliwe, że oferta o której pisał Lunatik jest ok - nawet jej nie widziałem - ale bardziej jestem skłonny uwierzyć, że ma gdzieś haczyk. Typu - Crossover, jeśli mi się nazwa nie pomyliła też miał eleganckie stawki, z tym że co chwilę kontrolują czy aby dostatecznie niewolnik zapiernicza ;) Co oczywiście nie musi stać w sprzeczności z tym
  • Odpowiedz