Aktywne Wpisy

hansoloxd +556
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +11
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.5% (882)
- 11%-30% 9.3% (102)
- 31%-50% 2.1% (23)
- 51%-70% 8.0% (88)

https://warszawawpigulce.pl/kolejny-smiertelny-wypadek-tym-razem-w-wawrze-zginal-pieszy-potracony-przez-pociag/
#kolej #skm #pociagi #wypadek #falenica #warszawa #piesi #wawer #przepisydrogowe
Tu nawiązałam do wypadku jak pociąg rozjechał chłopa.
Byłam tez świadkiem wypadków samochodowych.
Niezle było jak w Gończycach motocyklista przejechał dziewczynkę i mijałam świeży wypadek, jeszcze nic nie zakryte, oczywiście ciało rozczłonkowane ale zdziwiłam się jak daleko głowa była. Jak uderzyło te 7 latke to głowa wyleciała bardzo daleko, nie wiem ile to metrów było. Ale ciekawie się oglada
Wpisz w Google grafika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I zrozumiesz, ze Twój komentarz wyżej jest nieadekwatny do mojej osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Suremx: co? XD chyba w Polsce jest jeden taki przejazd i tylko dlatego się przed nim trzeba zatrzymać żeby go zabezpieczyć przez drużynę pociągową. Wszędzie indziej pociąg ma pierwszeństwo, a kierowcy i piesi muszą go ustąpić ze względu na oznakowanie i osygnalizowanie przejazdów kolejowo drogowych.
A to, że tam ten chłopek przyjeżdża tym pociągiem to inna bajka xD
@Pociongowy lk 356, Szubin?
( ͡° ͜ʖ ͡°)