@Wewnetrzny_Recenzent: tylko wiesz jak to jest niby przeglądarki a potem Netflix a to YT ale w lepszej rozdzielczości i wszstko leci a do tego aktualizacje w tle
@profildogier: Dobra optymalizacja systemu, wyłączenie niepotrzebnych usług działających w tle i do internetu dla kogoś kto nie ma mega wymagań powinno wystarczyć :D Ja mam otwarte 2 przeglądarki teraz, 7 zakładek w obydwu, w tym jedna z wideo w full HD i prawie 7GB ram pochłonięte.
@bezbeczki: A dziękuję. Nadal jednak nie przekonam się do serii U. Mam taki służbowy laptop. Może z linuchem na pokłądzie CPU U da radę. Ale nie pojechanym W10
@bezbeczki: Nie no przecież ty wiesz lepiej jakie mam ustawienia swojego systemu, jakie usługi mam włączone, a które wyłączone. Po co wybiegasz przed szereg, jak nie masz wglądu do mojego systemu i jego ustawień? Już wszystko oceniłeś na podstawie jednego zdjęcia i ułamka sekundy z wydajności podzespołów. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
#laptopy #komputery
źródło: comment_16281043621fDoWJLhqadgLadSbtdzWd.jpg
Pobierzhttps://www.x-kom.pl/p/671166-notebook-laptop-156-hp-15s-ryzen-3-5300-8gb-256-ips.html
lepszy procek, dosyć wysoko taktowane pamięci.
źródło: comment_1628104699v40uIfeSx1YH9YySSeAPeG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora