Aktywne Wpisy

cult_of_luna +143
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

https://www.wykop.pl/wpis/59382089/czy-atrakcyjny-rozowy-pasek-rzuci-deske-ratunkowa-/#comment-210790709
@BurzaGrzybStrusJaja: kolego, ale zdecyduj się. Z jednej strony zakładasz, że dawała hiszpanom, bo była 2 razy na erazmusie (i spisujesz ją na straty), ale jednocześnie masz jakieś anse, bo dziewczyna wykręciła się szemranej imprezy z noclegiem
Czyli prawdopodobnie te erazmusy nie wyglądały tak jak op to sobie wyobraża.
źródło: comment_16279138044WoPJvtJZx9f3FX5XFuBsY.jpg
Pobierz@Nowelizacja: zapewne tak było. Fajnie się jej rozmawiało i z rozpędu podchwyciła temat. I nie ma tu zupełnie nic dziwnego, że jak ochłonęła, to stwierdziła, że pewnie za bardzo się pośpieszyła i postanowiła się wykręcić jednocześnie podtrzymując chęć spotkania. Sam bym był nawet zadowolony, że nie dała tak łatwo zaciągnąć się na nocleg, a OP ma fochy...
Komentarz usunięty przez autora
Jasne, że w erazmusach w Hiszpanii chodzi o zdobywanie niezbednej wiedzy i zaliczeń :)
No
źródło: comment_1627914196qzazzRKYiutNo12k2zoBCD.jpg
Pobierz@vostok: Dla Polaka są większe wymagania. Dla beżowego, czy innego kakaowego szejka się obniża, bo egzotyczna przygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)