Wpis z mikrobloga

. Na koniec spotkania zaprosiłem ją na weekend na imprezę do mnie - bo lubimy się bawić do podobnej muzyki, no i miała u mnie nocować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@BurzaGrzybStrusJaja: kolego, ale zdecyduj się. Z jednej strony zakładasz, że dawała hiszpanom, bo była 2 razy na erazmusie (i spisujesz ją na straty), ale jednocześnie masz jakieś anse, bo dziewczyna wykręciła się szemranej imprezy z noclegiem
  • Odpowiedz
@vostok: Pewnie zgodziła się na imprezę bez myślenia, co się może wydarzyć przy takim nocowaniu. Ktoś ją uświadomił, to się przestraszyła i zmieniła zdanie. Stąd też jej pytanie o spotkanie za dnia.
Czyli prawdopodobnie te erazmusy nie wyglądały tak jak op to sobie wyobraża.
  • Odpowiedz
Pewnie zgodziła się na imprezę bez myślenia,

@Nowelizacja: zapewne tak było. Fajnie się jej rozmawiało i z rozpędu podchwyciła temat. I nie ma tu zupełnie nic dziwnego, że jak ochłonęła, to stwierdziła, że pewnie za bardzo się pośpieszyła i postanowiła się wykręcić jednocześnie podtrzymując chęć spotkania. Sam bym był nawet zadowolony, że nie dała tak łatwo zaciągnąć się na nocleg, a OP ma fochy...
  • Odpowiedz
Ale on nie szuka związku tylko segzów wiec nie widzę problemu w tym, że dał jej kosza. Nawet na plus dla laski, bo jeden bolec mniej na liczniku.
  • Odpowiedz
  • 21
@vostok to ze jest łatwa już ustaliliśmy, kiedy z usmiechem zgodziła sie na imprezę - wiedząc jakie są zasady. Wykręcić mogła się gdzieś po drodze, a nie na 3h przed spotkaniem. Właściwie mogła też wrócić do siebie w nocy bo miała pociągi - wiec było koło ratunkowe gdyby sie okazalo ze po alko jestem "panem nieznośnym"
Jasne, że w erazmusach w Hiszpanii chodzi o zdobywanie niezbednej wiedzy i zaliczeń :)

No
B.....a - @vostok to ze jest łatwa już ustaliliśmy, kiedy z usmiechem zgodziła sie na...

źródło: comment_1627914196qzazzRKYiutNo12k2zoBCD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ale jednocześnie masz jakieś anse, bo dziewczyna wykręciła się szemranej imprezy z noclegiem u "obcego" faceta.

@vostok: Dla Polaka są większe wymagania. Dla beżowego, czy innego kakaowego szejka się obniża, bo egzotyczna przygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz