Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +47
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

#antynatalizm
źródło: comment_1627282545PEHZ7x13SvrBxLU3TmqzZk.jpg
Pobierz@mbasasello: dzieciaki rozwijają się różnie. Może wcześniej nie miał kasy, etc. Powodów może być pierdyliard.
Kto nie mógł podrzucić dzieciaków dziadkom na wieś na czas wakacji ten się w cyrku nie śmieje :D
plot twist: po dwóch dniach tak będzie tęsknił że pojedzie ich odwiedzić
Ale generalnie p------i koleś. Po 7 roku życia dzieci są bezobsługowe praktycznie. 90% rzeczy robią same. Może godzinę dziennie trzeba im poświęcić.
sam sobie zgotował ten los ¯\_(ツ)_/¯
@dildo-vaggins: rodzina nie ma obowiązku zajmować się dzieckiem, chociaż oczywiście miło, jeśli chcą - ale to nie jest oczywistość
A do reszty twierdzacych, ze dziecko po x czasie staje sie bezobslugowe, to chyba zapominacie ile mamy w kraju 30 latkow na garnuszku rodzicow.