Aktywne Wpisy
pavlucco +564
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +782
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

#rowery #kiciochpyta
źródło: comment_16270194100RpOyMnM20Cb9ChvVygi3p.jpg
Pobierzjak już bym się miał czepiać, to bym się czepiał o permanentny brak oświetlenia u baranów
źródło: comment_1627027166KpgijBEHAOH7XNXzYMu9xJ.jpg
Pobierz@goferek: a mój ma ze 30 i już dawno wolałem dać opony z paskiem, bo (z pominięciem ostatniego covidowego okresu) dziennie do pracy nim jeździłem w Krakowie i na dziurawych drogach dawno te seryjne odblaski rozwaliłem.
Dobrze @ja_nie_lubie pisze, co komu po odblaskach jak świateł mało kto używa albo nawet jak używa to lampki z jedną zwykłą diodą 5mm i myśli, że go widać
Jak koła się nie wyginają to odblask je uszkodzi?
Możesz opisać ten mechanizm?
Komentarz usunięty przez autora
@yourij: mi się podoba jak ktoś sobie zamontuje lampkę z tyłu na... plecaku. W taki sposób że to światło widzi chyba tylko pilot samolotu, bo przecież podczas jazdy plecy ma pochylone a nie ustawione pionowo. Swoją drogą, doceniłem ostatnio swoją lampkę ProX bo okazało się, że w przypadku bardzo słabej baterii ma ona tryb awaryjny który mocno ogranicza moc światła,
@goferek: lepsze są laski, co światło mają pod koszykiem, w którym leży w chu... wielka torebka zwisająca z każdej strony albo te lampki pod siodełkiem zasłonięte też jakimiś plecakami albo koszykiem czy inną bluzą :)
ja mam rower typu złom, odje*łem manianę - na widelcu z przodu białe paski LED na zipach, na mocowaniu zderzaka z tyłu czerwone
@Baczy:
To teraz wysnuta z palucha czy komuś kiedyś coś takiego się przytrafiło i potrafi udowodnić że to odblask był winny?
Bo z drugiej strony mi się zdążyły pękające szprychy pomimo tego że zadnych odblasków nie mam i nie miałem...
Odblaski są zajebiste. Po zmroku taki rower widać z daleka, nawet jeżeli porusza się w poprzek drogi.
źródło: comment_1627029328VAvRVsotMpGUOc3ideavav.jpg
Pobierz