Aktywne Wpisy
Dawul +28
Dlaczego wykopki zachowują się jakby było 20% bezrobocie, srodki z #kpo w 99% zostały przewalone (a pewnie zostały przewalone w jakimś 0,00001%)?
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.

PorzeczkowySok +37
nie chce mi się walczyć z entropią

Ode mnie sterowanie szybami w okolicach dźwigni zmiany biegów w starszych BMW i Mercedesach, tylko dla mnie sterowanie z drzwi jest strasznie niewygodne?
#motoryzacja #glupiewykopowezabawy #bmw #mercedes #audi #opel #honda
źródło: comment_1626944134b9GZW6Qg6o970Vgshn0lME.jpg
PobierzMoj tata ma dacie i sterowanie szybami pod radiem, jakie to jest niewygodne xD trafic ciężko na dolkach czy coś
źródło: comment_1626944292lCz4mYmxvmXlh1IdIJwJfL.jpg
Pobierz@SZajbuS97:
tak
mam auto z sterowaniem z drzwi i auto ze sterowaniem z
Jestem mentalnym boomerem, dla mnie to że są ekrany dotykowe do wszystkiego jest niezrozumiałe. Fizyczne przyciski ma się opanowane na tyle, że nie trzeba patrzeć na nie prowadząc samochód.
No i ograniczenia pojemności silników, ale w zasadzie to nie dotyczy wyposażenia
@Vosemite: ale o czym ty mowisz? Przeciez jak masz w drzwiach kierowcy to masz dostep do sterowania wszystkich szyb. Wiec na luzaku kierowca jedna dlonia moze wsio zamknac bez problemu
A na twojej focie potrzebujesz dwoch dloni, bo nie ogarniesz takiej odleglosci palcami
@SZajbuS97: Silniki spalinowe
źródło: comment_1626945784RxVACIIKT2MRzzpxgycMHV.jpg
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)