Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Ode mnie sterowanie szybami w okolicach dźwigni zmiany biegów w starszych BMW i Mercedesach, tylko dla mnie sterowanie z drzwi jest strasznie niewygodne?
#motoryzacja #glupiewykopowezabawy #bmw #mercedes #audi #opel #honda
Moj tata ma dacie i sterowanie szybami pod radiem, jakie to jest niewygodne xD trafic ciężko na dolkach czy coś
@SZajbuS97:
tak
mam auto z sterowaniem z drzwi i auto ze sterowaniem z
Jestem mentalnym boomerem, dla mnie to że są ekrany dotykowe do wszystkiego jest niezrozumiałe. Fizyczne przyciski ma się opanowane na tyle, że nie trzeba patrzeć na nie prowadząc samochód.
No i ograniczenia pojemności silników, ale w zasadzie to nie dotyczy wyposażenia
@Vosemite: ale o czym ty mowisz? Przeciez jak masz w drzwiach kierowcy to masz dostep do sterowania wszystkich szyb. Wiec na luzaku kierowca jedna dlonia moze wsio zamknac bez problemu
A na twojej focie potrzebujesz dwoch dloni, bo nie ogarniesz takiej odleglosci palcami
@SZajbuS97: Silniki spalinowe
( ͡º ͜ʖ͡º)