Wpis z mikrobloga

@SZajbuS97: ja akurat wolę w drzwiach, ale kazdemu wedlug potrzeb.

Moj tata ma dacie i sterowanie szybami pod radiem, jakie to jest niewygodne xD trafic ciężko na dolkach czy coś
  • Odpowiedz
@SZajbuS97: chyba jednym uzasadnieniem takiego rozwiązania jest brak konieczności dublowania przycisków. Daj Pan spokój.
Jestem mentalnym boomerem, dla mnie to że są ekrany dotykowe do wszystkiego jest niezrozumiałe. Fizyczne przyciski ma się opanowane na tyle, że nie trzeba patrzeć na nie prowadząc samochód.
  • Odpowiedz
@SZajbuS97: Wiadomo, że ten wpis by się pojawił tutaj zaraz na początku. Rezygnacja z manualnych przycisków na rzecz okropnej tabloidozy. Ha tfu na ekrany dotykowe w samochodach.

No i ograniczenia pojemności silników, ale w zasadzie to nie dotyczy wyposażenia
  • Odpowiedz
  • 8
@toporro: @Aerwin +1, to tak jak z klawiatura, normalna opanujesz i będziesz pisał bez patrzenia, a spróbuje pisać na tablecie/telefonie bez patrzenia. No i feeling fizycznych przycisków niż jeżdżenie paluchem po szkle
  • Odpowiedz
Wpis typu: kurła kiedyś to było, ej a pamiętacie jak w 87 jechaliśmy autosanem na coroczne dożynki? Kto był ten wie pozdro z Iławy wariaty
  • Odpowiedz
  • 2
@Vosemite: ale robisz to prawa ręka która w przypadku manuala i tak trzymasz gdzieś w okolicy, w automacie zreszta tez masz na podłokietniku i masz cały czas pod ręka
  • Odpowiedz
to teraz zamknij lewą i prawą na raz skoro takie wygodne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Vosemite: ale o czym ty mowisz? Przeciez jak masz w drzwiach kierowcy to masz dostep do sterowania wszystkich szyb. Wiec na luzaku kierowca jedna dlonia moze wsio zamknac bez problemu

A na twojej focie potrzebujesz dwoch dloni, bo nie ogarniesz takiej odleglosci palcami
  • Odpowiedz