Wpis z mikrobloga

Prawdziwy mężczyzna to konkubent z bebechem w cotton worldach i białej koszulce na ramiączkach tzw. "żonobijce". J---e żubrami i fajurami z przemytu oraz spuszcza w------l przy byle okazji, ale zawsze po katolicku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dokix: dwa razy to czytałem i dalej nie potrafię zrozumieć o co im chodzi. Szczególnie tej Łysiak. Że niby mężczyźnie to odbiera męskości kiedy troszczy się o zdrowie swojego dziecka? WTF? Czy ona mężczyznę utożsamia z sebixem, który wyraża miłość n-----------c swoją rodzinę?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
@Dokix: baba się śmieje z mężem, że jakiś typ martwi się o zdrowy posiłek dla SWOJEGO dziecka? I ubranka dla SWOJEGO dziecka? Super partnerstwo xD
  • Odpowiedz
@Dokix jak się spotykam z kumplami to mam ochotę gadać o wszystkim oprócz poważnych rzeczy. Jestem po 30, dużo pracuje i spędzanie czasu na głupkowatych gądkach mnie relaksuje
  • Odpowiedz
@milkas98 bardzo sie ciesze, że robisz coś co praktycznie robi każdy człowiek w cywilizowanym kraju.

Moj post nie uderzal bezpośrednio w twoja osobe, a poszczególnych przypadek, nie ogóle, pozdrawiam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Dokix: na pewno gdyby wyglądał jak książę orientu, a zamiast rozmów n---------ł kobiety na dzień dobry, byłoby cudownie. Klasyk. P0lka jak nie ma żadnego problemu w okolicy, to musi go sobie wygenerować i p-----------ć się do tego, że mężczyźni rozmawiają sobie o czymś innym, niż c---i, auta, s--s i konkurs, kto wypił najwięcej browarów w miesiąc. A jak tacy są, to beczy, że HRUM KWI mężczyźni bez zainteresować, HRUM KWI.
  • Odpowiedz
@Dokix: mój stary właśnie taki jest, że o niczym fajnym nie da się z nim pogadać, niczego fajnego nie można z nim zrobić. A mama ciągle opowiada o mężu koleżanki co piecze chleb, uczy się nowych przepisów kulinarnych (stary od 20 lat gotuje to samo xD), chodzi z koleżanką na tańce towarzyskie itp. itd.

W sumie z tych komentarzy wynika, że te twitterowe kretynki wolałyby mojego starego od jakiegoś brada
  • Odpowiedz