Wpis z mikrobloga

@dokutwyjendzy: Też tak mam, ktoś coś ze mną rozmawia to najczęściej odpowiadam jakimś monologiem na 10 minut jakbym sam do siebie mówił, rozkładał to wszystko, próbował kogoś do czegoś przekonać, gdzie najczęściej nawet osoba zadająca jakieś pytanie nie chce takiej odpowiedzi xD ciągle w głowie analizy, jakbym z 5 osobami na raz rozmawiał, jak do tego dojdzie jakaś stresująca sytuacja czy w--------e na cokolwiek. To nie raz mam tak że
  • Odpowiedz
@dokutwyjendzy: podświadomość wyciąga wnioski na szybko z tego co widzi i każe Ci myśleć że sąsiad debil, ale za chwilę po świadomej analizie która trwa zawsze dłużej niż podświadomy osąd stwierdzasz że w sumie ch0j ci do tego i niech sobie myję jak jego. Też tak mam, każdy tak ma
  • Odpowiedz
@demagog: mnie to nie wykancza, dziala to u mnie w korzystny sposob dla mnie, a jak jest stresujaca sytuacja to wylaczam to i tyle zeby sie nie denerwowac. Ale tak czy siak jest to bardzo przydatna rzecz, pomogla mi na naprawde wielu plaszczyznach w zyciu, dzieki temu nie przejmuje sie niczym i zyje sobie jak karaluch.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz