Aktywne Wpisy

Co myślicie o tym, żeby napisać aplikację mobilną dla div?
- zintegrowana z kalendarzem, że jak typ dzwoni, to pani prostytutka może sobie od razu zapisać spotkanie
- system oceniania klientów np. jak przyjdzie naćpany albo będzie agresywny, nie przyjdzie na spotkanie to będzie można takiego typa oznaczyć i wtedy innym paniom #!$%@? będzie się to od razu wyświetlało w telefonie (weryfikacja po numerze telefonu klienta)
- prywatne notatki, czyli jak ktoś
- zintegrowana z kalendarzem, że jak typ dzwoni, to pani prostytutka może sobie od razu zapisać spotkanie
- system oceniania klientów np. jak przyjdzie naćpany albo będzie agresywny, nie przyjdzie na spotkanie to będzie można takiego typa oznaczyć i wtedy innym paniom #!$%@? będzie się to od razu wyświetlało w telefonie (weryfikacja po numerze telefonu klienta)
- prywatne notatki, czyli jak ktoś

limakzsuetam +16
Moderacja nie ma za grosz godności, taką piękną imbe blokować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#dyski #aferaanalna #tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski
#dyski #aferaanalna #tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski

Jak ktoś nie wie, to ten obok to Pauleta XDDD
#mecz #kanalsportowy #pilkanozna #hajto #heheszki
@Narcyz_: jakiś tam Paulina #pdk
Przepiękne (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
„Tomek Hajto to wielki atleta, pokonał go w Korei Pedro Pauleta”
Jak się wpisze go w Google to można było znaleźć nawet osobę która mu ten wierszyk wyrecytowała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Hej,
ja się jakoś wielce na piłce nie znam. Fajnie, że jest śmiesznie ale tak:
Boniek jak trenował kadrę, to też jakiś super fajny nie był. Wiem, że jako piłkarz to co innego, jako działacz też raczej sukcesy można mu przypisać, ale każdemu zdarzają się też słabsze okresy.
http://www.hppn.pl/reprezentacja/trenerzy-i-selekcjonerzy/2,Zbigniew-Boniek?c=1
A w tym meczu Hajto też nie przy wszystkich bramkach zawinił o ile widziałem teraz w filmiku.
Do tego wydaje mi