Wpis z mikrobloga

@DOBRY100: Ale co tu złego? Nie mówi, że się #!$%@?ła bez opamiętania. Napisała tylko, że ma #!$%@? na to, co teraz w modzie. Jak dla mnie plusik. Nie wiadomo czy mówi prawdę, ale bazując na tym co mamy, to porządna.
Ma dziecko w wieku 45 lat? Raczej normalne. Niekoniecznie musiała dawać dupska Chadom, może była w długim związku, być może małżeńskim, i się rozpadło.
Rozumiem hejtować puszczalskie szmaty, ale hejtowanie wszystkich
@Magik88: Normalnie bym zapytał co to kogo obchodzi? Każdy może robić co chce. To nie jest tak że podymała i szuka beciaka. 9 lat to odchowane dziecko, nie trzeba się tym zbytnio przejmować a kobieta ma 45 lat więc to nie była wczesna wpadka. I co z tego że mogła sobie żyć np. jako singielka i mieć 1000 partnerów, co to kogo obchodzi. Zwykła oferta matrymonialna i jeśli znajdą się chętni
@DOBRY100: @Pierorzek: @vauecki: @Tranzystor_IGBT: @Magik88: @DexterFromLab: Nie chodzi o dzieciaka bo tego to bardzo późno urodziła, ale co to za tekst w opisie "zmęczona seksem bez zobowiązań"? Po co coś takiego w opisie od razu ogłaszać. Ja bym się od razu zastanawiał czy to była długa relacja FwB czy raczej karuzela #!$%@?ów. Nawet jeśli to były jakieś pojedyncze ONS to ja odpadam w przedbiegach, bo nie