Aktywne Wpisy

Krupier +61
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

źródło: comment_1623495035aPz84fHgbV1IW9ry0XZwND.jpg
Pobierz@kolegamichaua: Czyli nie istnieje Art 33 PoRD, oraz art 3.1 PoRD? Nauczcie się, że jazda po DDPiR oraz DDR nie jest bezwzględna.
Art. 33. 1. Kierujący rowerem lub hulajnogą elektryczną jest obowiązany
korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeżeli są one wyznaczone
dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić.
@kolegamichaua: No właśnie, czyli jazda po DDPiR lub DDR nie jest bezwzględna, zgadza się?
Chcę wincyj DDR, najlepiej asfaltowych i odseparowanych od ciągów pieszych. Sam z nich korzystam. Ale to nie musi być przymus.
Czyli jeśli nie masz tego albo tego dopiero wtedy możesz inaczej A jeśli masz obie powyższe to wolno ci TAM I TYLKO TAM. To ty się naucz pedalarzu.
@kolegamichaua: Jeśli DDPiR lub DDR nie prowadzi w kierunku w którym jedzie rowerzysta lub zamierza skręcić, lub jest nieprzejezdna (art 3.1) lub nie jest oznaczona, rowerzysta nie musi po DDPiR lub DDR
źródło: comment_1623500795cIAUMYzfxAJWmDR9CfuNlh.jpg
Pobierzźródło: comment_1623500870jawLgF3JgD8jSdn9I18IaX.jpg
PobierzZaraz kolejny wyskoczy z mitycznym podatkiem drogowym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Razor_wwa: Jo, jo, jo, bajki bajeczki by poprzeć miałkie argumenciki, jaki żal.
źródło: comment_1623501286eATj4eUeMvOn3PQqfJMubT.jpg
Pobierzźródło: comment_1623501510H5PnHz20y9wnSW9GV3PcYI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kobiety w widocznej ciąży i osoby z odpowiednim dokumentem od lekarza nie muszą zapinać pasów, czyli obowiązek o zapinaniu pasów nie jest bezwzględny.
źródło: comment_1623501865xfMMsw8MvYyoIFuwp58JBi.jpg
Pobierz