Wpis z mikrobloga

@Kontestator: g---o nie dogadane, wystarczy że chcesz się zsynchronizować z paczką znajomych że jedziecie w jednym terminie i wiesz że to jest lipiec/sierpień ale nie wiesz kiedy dokładnie i potem jest kombinowanie i błaganie o zmiane bo "przecież w planie jest inaczej".
  • Odpowiedz
@piaskun87: mam dzieci wiec lepiej w lato, ale jak nie mialem to tez wolalem wiosna/jesien xD bo po c--j sie kisic z januszami
A ze tera sam jestem januszem tooo kuurłaaaa dzie parawan grazyna
  • Odpowiedz
@spajdermen: No jest dogadane, a jak chcesz potem zmienić, to jest to w tym momencie tylko i wyłącznie twój problem czy się da. Po to jest plan ustalany wcześniej, żeby przewidywać takie sytuacje i ze znajomymi też najlepiej dogadać się wcześniej. Nie oczekuj, że ktoś będzie sobie przesuwał wycieczkę wykupioną taniej w first minute w marcu, bo tobie się termin odwidział.
  • Odpowiedz
jechanie na jakiekolwiek wakacje w bolzdze to patologia xddd

@Eli_Cohen: Nie zgodzę się - byłem w październiku na Podlasiu i powiem Ci, że jestem pozytywnie zaskoczony tymi terenami - bardzo ładnie, cicho, niedrogo, bez tłumów turystów, chętnie tam wrócę.
  • Odpowiedz
nie no ale tak na poważnie, to jak nie masz dzieci w wieku szkolnym to jechanie na wakacje w bolzce w lipcu i sierpniu to trochę forma samookaleczenia

@Kernydz: dlatego jadę za granicę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
to jechanie na wakacje w bolzce w lipcu i sierpniu to trochę forma samookaleczenia

@Kernydz: a kto powiedział, że w Polsce? w tym roku jadę do Czarnomorska na wakacje xD nie stać mnie na Polskę, wolę sobie odpocząć nad morzem czarnym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@piaskun87: u mnie gorzej jest na święta, na emigracji każdy Polak przypomina sobie nagle, że ma rodzinę w Polsce i MUUUUSZĘ SYNKU MUUUU NA ŚWIĘTA DO POLSKI
  • Odpowiedz