Aktywne Wpisy

ish_waw +39
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

źródło: comment_1622694283FSwERJZWL7FiclWcPxfcYz.jpg
PobierzMilionerzy placa wyzsze podatki. Jak zarobi milion złotych to 19% z tego to 190 tys
@tepskiteps: Brawo, właśnie odkryłeś jak działają spółki / LTD / inc
@johny-kalesonny: Jeśli jesteś za większymi podatkami dla bogatych i jesteś biedny, to jesteś automatycznie nieudacznikiem, który bezczelnie zazdrości tym, którym w życiu wyszło. Standardy moralne wykopków są nieosiągalne dla zwykłych śmiertelników.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Xtreme2007: Tak, ale procentowo mają płacić więcej. Jak zarabiasz milion złotych, to jak odejmie Ci się 190k to nadal masz masę forsy i niewiele to zmieni. Jak zarabiasz 2500 i odejmie Ci się choćby dwie stówy, to już jest ogromna różnica
@skitarii: W sensie jak ktoś jest bogaty, a chce większych podatków, to jest hipokryzja? ;D Tylko nie jesteś hipokrytą jak jesteś biednym w tym wypadku? xD
Neekolul ma całą szafę z------ą ubraniami, przepraszam dwa pomieszczenia. Tutaj konsumpcjonizm jej nie przeszkadza. Jaś Kapela, to w ogóle nie jest lewakiem bo na to trzeba certyfikatu.
Napisałem raz już, że piszesz nieprawdę. Teraz robisz to po raz kolejny. Dwie osoby Neekolul i Jaś uważają
@Mokrysiusiak3: Żeby przejść do etapu rozumienia, potrzebujesz najpierw odhaczyć w swym umyśle taki szkopuł, by nie tworzyć projekcji na temat prostego tekstu, kreując sobie przy tym w głowie jakąś zmyśloną, życzeniową rzeczywistość, w której inne osoby (jak mniemam "lewaki"), w tym niby ja, są za "nacjonalizacją Amazona". Zacznijmy pomalutku: czy widzisz gdzieś w komentarzu, na który odpowiadasz, cokolwiek o nacjonalizacji firm?
@skitarii: Nie wiem czy to była próba dowcipu czy samozaorania. Nie jest fizycznie możliwe opłacenie podatku, który nie istnieje, nawet jeśli chciałoby się bardzo żeby istniał.
@johny-kalesonny: czy ty właśnie przyznałeś, że socjalizm powoduje, że każdy będzie biedny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież może ona oddać część pieniędzy na rzecz państwa dobrowolnie. Czemu nie odda tyle
Pogadajmy o Lewicy, znasz tą partię? Jest on wystarczająco lewicowa czy nie bo nie wiem czy warto zaczynać.
@skitarii: W jaki sposób? Jeżeli mi to pokażesz, to będzie fikołek olimpijski co najmniej xD