Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +32
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

źródło: comment_1622694283FSwERJZWL7FiclWcPxfcYz.jpg
Pobierz@johny-kalesonny: gdyby na covid połowa społeczeństwa była zaszczepiona to epidemia byłaby tak samo poważna, mimo że szczepionki w 100% chronią przed ciężkim przebiegiem choroby? XDDD
Może dla ciebie 100 tysięcy zmarłych i 50 tysięcy zmarłych to to samo, ale ja widzę
@johny-kalesonny: To nie istotne co głosi, tylko czy przestrzega tego co głosi. Nigdzie nie mówię, że masz oddać wszystko co masz, czy samemu żyć w ubóstwie, tylko mówię, że masz oddać tyle ile uważasz, że ludzie na twoim poziomie powinni oddawać. Niezależnie czy mówisz o dochodzie, czy
Kwotowo płaci więcej
Nie widzę powodu by miał płacić JESZCZE więcej, nie jest to sprawiedliwe.
@Wiesmin: Ale jak pisałem - to nie ma związku. Ktoś postuluje o podatkach, a nie o redystrybucji swoich dóbr lub datkach na państwo. Ktoś
@johny-kalesonny: A podatki właśnie są redystrybucją dóbr, w tym osoby która to głosi.
To nie oddawaj państwu, tylko przeznacz je na pracę u podstaw. Czy mam Ci dosłownie rozpisać wszystko
@Wiesmin: Nie, podatki to danina na rzecz państwa i mają więcej funkcji, niż redystrybucja.
@virusriddle gdzie ona napisała, żeby jej nie podatkować?
Na zrzucie jest celowo wycięty jej nick na Twitter, żeby wyglądało na to, że ostatni wpis jest jej odpowiedzią.
Nie mówiąc już o innych bzdurach, no ale od lewaka to zrozumienia ekonomii i rigczu akurat nie ma co wymagać
@Wiesmin: Bo anon z wykopu tak mowi? Jako jednostka daze do maksymalizacji mojego majatku. Nie oznacza to, ze jest to korzystne dla spoleczenstwa. Wg mnie absurdalni sa ludzie nie bedacy w top 0.1% broniacy miliarderow.
@grayjedi: dlaczego niby mają płacić wyższe podatki?