Aktywne Wpisy

etherway +224
Mireczki pijcie ze mno kompot, przeskoczyłem dziś o 2,5 generacji (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
Pobierz
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

źródło: comment_1622694283FSwERJZWL7FiclWcPxfcYz.jpg
Pobierz@RexxarHell: Nie chcę, bo jaki to ma sens? Hipokryzję lewaków przebija wielokrotnie hipokryzja konserw po kilku rozwodach etc. To będzie tylko licytacja którzy politycy są gorsi, gdzie merytoryka będzie dawno w lesie. Popieram wyśmiewanie hipokryzji Lewicy w P0lsce, tak samo
@johny-kalesonny: nawet zanim otworzyłem ten wpis to wiedziałem, że cię tu zastam.
źródło: comment_1622718152a5SuhtQiN5yVrAMYGn066P.jpg
PobierzTo pytanie nie ma sensu. Po pierwsze, nic takiego nie napisałem (i od razu mówię, że jeśli zamierzasz w następnych postach formułować jakieś "kontrargumenty" do stwierdzeń, które wyobraziłeś sobie, że napisałem, to nie pogadamy – nie mam na to czasu). Po drugie, należałoby najpierw precyzyjnie zdefiniować co to znaczy "opodatkować" i co to znaczy "najbogatszych". Po trzecie, nawet słowo "chcesz" nie jest precyzyjne –
@johny-kalesonny: w taki, że nie widzisz sposobu aby socjalista będąc bogatym mógł oddać państwu tyle pieniędzy ile postuluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@johny-kalesonny: Też poczytaj, bo chyba nie ogarniasz. Ja nie mówię, że socjalizm ma, lub nie ma sensu, tak samo czy podatki mają sens, czy nie. Ja mówię, że ludzie powinni żyć zgodnie z tym co głoszą.
Mówiąc inaczej, ja nie atakuję twoich tez, czy przekonań, tylko twoje podejście do
@Wiesmin: To może warto zastanowić się co głosi w tym przypadku ten hipotetyczny ktoś - czy głosi rozdawanie majątku, jak pan katolik, czy opodatkowanie dochodów?
@johny-kalesonny: tak samo poważne?
@skitarii: Tak. Przykład - covid.
Jak myślisz, dlaczego lekarzy szczepili w pierwszej kolejności, miesiące przed resztą społeczeństwa? Mogli przecież zapytać o radę losowego wykopka, a ten by im wytłumaczył, że nie ma sensu szczepić jeśli wszyscy się nie zaszczepią.
Jak tam czapeczka? Nie za mocno ciśnie?
a gdyby jednak się nie dorobiła, to by się zacytowało coś o krótkich rączkach do pracy i tym, jak to największe nieroby mają najwięcej wymagań
ominęła chociaż jakieś podatki przy kupnie tego mieszkania, czy to zwykłe zesrańsko z zawiści?