Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +213
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +129
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

Wytłumaczcie mi prostymi słowami jak działa portfel sprzętowy. No bo niby klucz prywatny ma siedzięć na portfelu w środowisku odciętym od netu, ale w każdej chwili mogę go sobie przywrócić z seeda. Jakoś mi się kłócą te dwie koncepcje - skoro mogę go przywrócić, to to musi być gdzieś w necie.
I gdzie taki portfel kupić - kupując bezpośrednio u producenta narażam się na wyciek moich danych jak to było w przypadku #ledger a kupując w jakimś sklepie nie mam pewności czy ktoś przy nim nie majstrował.
Komentarz usunięty przez autora
Po tej aferze z ledger z wyciekiem danych producent trezora powiedział że nie przetrzymują bazy danych klientów online lub że usuwają to po 90 dniach, jakoś tak.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Pan_Kielonek: ja łączę trazora z portfelem electrum a electrum łączy się z moim węzłem (nodes) Nie korzystam ze stronki trezora lub z trezor suite. Wykorzystuje tylko trezord.exe ze stronki trezora to jest do łączenia się trezora z urządzeniem po USB. Trzeba koniecznie sprawdzić sygnatury PGP
źródło: comment_1621772876dwHmcxZNUIfoqq7Uo5XfiH.jpg
Pobierz