Aktywne Wpisy

tomwick55 +6
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@zeemzy: Nie uważam, że jestem najmądrzejszy, bo jeszcze kilka lat temu stawiałem spację przed znakiem zapytania, ale ktoś wrócił mi uwagę i zapamiętałem.
Nie jestem polonistą i robię wiele błędów, ale przynajmniej staram się ich nie robić i często korzystam z wyszukiwarki, kiedy mam wątpliwości.
Tu
@zeemzy: Przestań naginać rzeczywistość w swoją stronę, bo niby skąd biorą się plusy przy moich wypowiedziach oraz osoby, które dziękują mi za zwrócenie uwagi.
Dobra, spadam stąd, bo nie lubię dyskutować z ludźmi, którzy kłamią, byle osiągnąć
źródło: comment_16212925536NDUJTzensx9lg6l8scoe4.jpg
PobierzMysle, ze latwiej i taniej bedzie to ogarnac na Raspberry Pi. Jesli masz juz klocki, doklejenie do tego malego elektrycznego silniczka do podnoszenia i opuszczania lego-szlabanu (takie silniczki dostepne sa za grosze, poszukaj 3v toy motor/servo) kontrolowanego przyciskiem to nie duzy problem. Tak samo z dwoma czy trzema diodami ktore moglyby sie wtedy zapalac. Ladnie zabudowane
Parafrazując Kochanowskiego:
Gorsze od złej pisowni w Internecie jest pisanie głupot nie na temat pod konkretnym tematem. To nie jest strona sjp.pwn.pl by się tak czepiać a i autor komentarza nigdzie nie twierdził, że dobrze napisał. Przekazał informację do czego głównie służy język więc w czym tu problem?
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, głąbie, nie zaśmiecaj wątku, bo wszystko w tym temacie zostało już powiedziane. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy o co chodzi?