Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +115
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
DziadLab +13
Tak wczoraj pod jednym z wpisów dotyczącym piractwa pojawiły się tradycyjnie głosy takie, że "piractwo to nie kradzież. Przecież nikt nie traci na tym swojej kopii.".
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu

Spróbuj tutaj
@janowski85: na filmikach widać jak zbudowany jest napęd - na zębatkach. jak chcesz zostać full lego, to kup jakiś nowy technic z control+ i masz sterowanie z telefonu. może nie będzie najpiękniej, ale zadziała
@microraptor: 12-letnie
Grzecznie podpowiedziałem ci, jak poprawnie pisać liczebniki, a ty wyjeżdżasz z debilnym pytaniem.
Nie wiem czy wiesz, ale możesz uczyć się całe życie. Widzę, że jednak wolisz zasilać szeregi analfabetów.
źródło: comment_1621278688G0ATVeojkKuJOCu0AhGFrb.jpg
Pobierzźródło: comment_16212788814YAVfYEQEDRuvxZ2Yy1AHZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1621279304z46YnURk9Lr7Ip0fflExHy.gif
Pobierzźródło: comment_1621279452OTEmb9exxxKSVtfbMUIsLq.jpg
PobierzSugerujesz, że ten "inny wpis" nie jest twojego autorstwa?
Jeśli tak, to znaczy, że masz coś z dynią. ¯\_(ツ)_/¯