Aktywne Wpisy
Ej, powiedzcie mi, jak jeszcze 15-20 lat temu ludzie funkcjonowali bez internetu? Jak taki #przegryw dawał sobie radę?
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
eisil +85
Większość z was pewnie widziała filmik jak oskariat znęcał się nad chłopakiem, brało w tym udział kilka dziewczyn, a o to relacja na instagramie jednej z nich:
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
Prosiłbym speców od związków o wytłumaczenie mi o co tu chodzi, bo ja nie wiem, czy to co napisała nie oznacza właśnie, że to mogłoby być coś więcej? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #zalesie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Jesli myślisz o związku - lepiej skończ ta znajomość
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Pimenista
Typiara ewidentnie bawi się Twoimi uczuciami i emocjami. Zerwij z nią kontakt, jeśli wpływa to na Ciebie negatywnie. No chyba, że masz z niej bekę, to dla rozrywki możesz udawać kolegę.
Każda laska która pisze takie bzdury w stylu "kocham, ale" powinna dostać #!$%@? w klatcę od Joanny Jędrzejczak.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dziwka to przynajmniej się regularnie bada i ma jakiś szacunek do swojego ciała, a taka p0lka to dyma sie nie wiadono z kim,
Także zmiana pracy to jedyne wyjście jakie póki co widzę.
A) wtedy w to wchodzisz, cieszysz się tym czym chcesz przez jedna noc/weekend i kończysz to, ona niewytrzymuje i się zwalnia
B) po prostu ja olewasz ona nie wytrzymuje i się zwalnia
Ty masz podbita samoocenę i nie musisz
@Tapfer:
@PeterFile: Wydaje mi się, że jakiś mega brzydki nie jestem, ale no widać, że jeszcze nie ten poziom xD
Generalnie śmieszna sprawa Wam powiem, bo ona jakiś rok temu (mniej więcej) kręciła z takim gościem (nazwijmy go Łukasz) i on miał podobną sytuację jak ja, zakochał się w niej (co
Pewnie po mnie będzie ktoś inny, na to wychodzi ¯\_(ツ)_/¯
jestes dla niej wazny, ale nie patrzy na to pod katem romantycznym
tylko tyle i az tyle
mozesz sobie poczytac juz napisane komentarze szukajace drugiego dna czy na prawde tak sadzi, ale podswoadomie nie, czy perfidnie klamie czy jeszcze co innego. co za roznica jaka jest tutaj prawda, jesli i tak jest nieweryfikowalna?
a nie, sorry, blackpill zweryfikuje ci jednostkowy przypadek wykresem statystycznym xD
Jeśli to Ci pomoże to pomysl że ta dziewczyna ma penisa i traktuj ja jak kumpla
Chwilę później był czas kiedy mi napisała to co jest na moim głównym screenie w poście, także #!$%@? ja sam nie wiem xD
Mam wrażenie, że ona sama nie wie czego chce.