Aktywne Wpisy
skeeto666 +25

fervi +390
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_1620373436ueMK2tYnsB6zEQcEzUGfLG.jpg
Pobierzźródło: comment_1620374245n047qgkizLDqU2IwL78NhJ.jpg
Pobierz@Lootzek: Niestety obawiam się, że Jeff utracił kontakt z rzeczywistością, może dlatego, że inżynierowie B.O. nie dzielą się z nim szczerze oceną, gdzie obecnie jest SpaceX w porównaniu z B.O.
Problem jest taki, że Jeffowi – co wnoszę po wypowiedziach, które znam, a które są coraz bardziej niepokojące – wciąż wydaje się, że B.O. może jeszcze zostać liderem prywatnego przemysłu kosmicznego. Bezos chyba ma poważny problem z akceptacją faktu, że ten
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego kochamy muska, a do bezosa nawiązujemy pisząc 'jeff who'. Dlatego jeff to evil bilioner, gates chce Polakom wszczepiać szczepionki - z esperalem xD - innym nacjom do kontroli mózgów, a musk chce
Też tak mi się wydaje, a poza tym Jeff nie rozumie skali wyzwania od strony czysto inżynieryjnej, by to samemu poprawnie zdiagnozować. Mam wrażenie, że operuje wciąż w przeświadczeniu, że inżynierowie B.O. czy SpaceX pracują "tak samo" i skoro SpaceX ogarnął lądowanie z orbity tak szybko, to czemu niby New Glenn miałoby tego nie móc powtórzyć. Ano dlatego, że często