Aktywne Wpisy

orgin246 +10
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +122
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

źródło: image
Pobierzw tamtych czasach bez problemu dziecko mogło kupić achtunga bo każdy miał to w d.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mkorsov: to sobie przypomnij ile we wiadomościach i innych gazetach było statystyk ilu to pajacom łapy urwało i ilu poparzonych było. Fakt kupowało się petardy bez problemu, ale nie oznacza to, ze nie urywało nikomu łap i palców.
@skeeto666: Tak, oczywiście, na pewno uchroni, bo to pierwszy taki przypadek. Wcześniej nikt nigdy nie słyszał o tym, że niektóre petardy mają wady produkcyjne, dlatego lepiej ich nie trzymać w dłoni podczas odpalania. Teraz każdy pijany nieogar zastanowi się dwa razy zanim zrobi coś podobnego. Na pewno tak będzie.
@mkorsov: dorastalem na blokowisku we Wroclawiu. Jak nasz blok skonczyli i wszyscy sie wprowadzili to budowali blok naprzeciwko i ulice, oczywiscie zero plotow, zabezpieczenia, nic.
Biegalismy tam jak powaleni kiedy się dało. Przy mnie conajmniej dwojka dzieciaków wpadła do niezabezpieczonych studzienek kanalizacyjnyhch (albo
@krytyk1205: zawsze ty możesz mu go walić jak tak juz zwracasz na to uwagę
@mkorsov: Nie no, nikomu xDDDDDDDDDD
@mkorsov: Co to za stwierdzenie z d--y? xD