Aktywne Wpisy
Dominek +222
Hej @BankPekaoSA jeśli Michał na fb napisał w swojej notce prawdę, że pracuje u Was, to niestety w Waszych szeregach macie pracownika, który sieje dezinformację i jest zagrożeniem dla naszego kraju.
#polskieonuce
#polskieonuce
źródło: temp_file3618444611574966807
Pobierz
#biologia #sen #spanie #zdrowie #praca
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a

Wypadałoby żebyście skorzystali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i zawołam tych z #torun, może też będzie im się chciało dojechać.
#kujawskopomorskie #szczepienia
źródło: comment_1620100374M7zIMZmwEUYdvmwMqQb954.jpg
Pobierzźródło: comment_1620108001SWiBkNtYlOXNQJEucsxXUI.jpg
Pobierz@Jimmy_PoP: ale jak masz skierowanie już wystawione to na oficjalnej stronie znajdziesz więcej danych, bo i JJ, no i od razu można przejść do rezerwacji.
Ale także jakbym miał te wiedzę do nam dziś to bym się w nocy nie rejestrował, tylko sobie w ciągu dnia sprawdzał, bo naprawdę się te terminy zwalniają.
@raven4444: bo też leżeć sobie może. Ma najłagodniejsze i najdłuższe warunki przechowywania (no chyba że jj, nie sprawdzałem)
@BrakWolnegoLoginu: a byłeś zarejestrowany na astre czy modernę? Bi jak na astre to dostałeś astrę.
W Bydgoszczy jest tak samo, punkt na Fordonie (masowy) szczepi ofiznerem j astra, a dostanie się to na co było się zarejestrowanym.