Aktywne Wpisy
Warto się w--------ć w markę premium do max 30k pln żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny? Obecnie jeżdżę Oplem Corsa C i kobiety uciekają przez to ode mnie.
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
Warto się wpierdalać w markę premium żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny
- Tak 33.8% (50)
- Nie 66.2% (98)

ZalgoZalgo +224
#dailystoic wznawiamy serie? wołam zainteresowanych z poprzedniej serii. jeżeli chcesz być dopisany, zaplusuj pierwszy komentarz.

![Nawet 500 zł za dobę parkingu w Zakopanem. Polskie hotele odleciały z cenami [*]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a2890813dac9b856c23c79a48f783f8f42016e740e5ea16640a6c474d0694747,q80.jpg)

Wypadałoby żebyście skorzystali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i zawołam tych z #torun, może też będzie im się chciało dojechać.
#kujawskopomorskie #szczepienia
źródło: comment_1620100374M7zIMZmwEUYdvmwMqQb954.jpg
Pobierzźródło: comment_1620108001SWiBkNtYlOXNQJEucsxXUI.jpg
Pobierz@Jimmy_PoP: ale jak masz skierowanie już wystawione to na oficjalnej stronie znajdziesz więcej danych, bo i JJ, no i od razu można przejść do rezerwacji.
Ale także jakbym miał te wiedzę do nam dziś to bym się w nocy nie rejestrował, tylko sobie w ciągu dnia sprawdzał, bo naprawdę się te terminy zwalniają.
@raven4444: bo też leżeć sobie może. Ma najłagodniejsze i najdłuższe warunki przechowywania (no chyba że jj, nie sprawdzałem)
@BrakWolnegoLoginu: a byłeś zarejestrowany na astre czy modernę? Bi jak na astre to dostałeś astrę.
W Bydgoszczy jest tak samo, punkt na Fordonie (masowy) szczepi ofiznerem j astra, a dostanie się to na co było się zarejestrowanym.