Wpis z mikrobloga

ja bym to sprawdził, mam tam konto

@Nietaki5: @Dominek podobno jak dzwonią wciskać kredyt na który i tak nie masz szans pierwszym pytaniem jest "czyje był drony". Nie chce mi się w to wierzyć - potwierdzi ktoś?
  • Odpowiedz
  • 65
@dawid_lbn: paranoja to jest w necie, nie da się normalnie czytać komentarzy od jakiegoś czasu. Jestem jak najbardziej za aby p----------ć takie osoby jeszcze w większej skali. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja kiedyś na FB wpisywałem firmy promujące przywileje dla k0bit i pisałem redpillowe komentarze, julkowe onuce srały po nogawkach a te firmy do mnie pisały pytając się w którym oddziale pracuje, że nie ma takiego nazwiska w ich kadrach - ja odpisywałem, że podpisuję się panieńskim nazwiskiem matki.
  • Odpowiedz
  • 138
@jajecznapasta

o nie, ktoś ma inne zdanie niż ja, olaboga

Inne zdanie xDDDDDdD
Sianie ruskiej propagandy uderzajacej w nasz kraj to działalność szkodliwa I destabilizujaca a nie inne zdanie.
  • Odpowiedz
@dawid_lbn to nie paranoja. To bardzo pożyteczna akcja. Może jak takie „wlonczajqcemyslenie” ancymon zobaczą swoje zdjęcie w internecie dotrze do nich że nie są anonimowi i nie teraz nie tylko rodzina będzie widziała że to debile
  • Odpowiedz
Q--a dobrze że nigdzie nie wstawiam swojej mordy, bo chwila moment można skończyć na jakimś portalu w sumie z niewiadomych przyczyn, bo się chyba komuś nudzi. I ten post jeszcze wygenerował +300plusów, ten portal upada.
  • Odpowiedz