Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem jedna z perełek polskiej i warszawskiej patodeweloperki do tej pory. Deweloper postawił nowy blok, którego ściana znajduje się dokładnie 6,3 m od balkonów osiedla już istniejącego. Cała inwestycja reklamowana jest hasłem "bliżej niż myślisz" xDDD źródło
#patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #warszawa #rembertow #nieruchomosci
Lolenson1888 - Moim zdaniem jedna z perełek polskiej i warszawskiej patodeweloperki d...

źródło: comment_1619941379YfUglPktQvqtgU76rn1iKs.jpg

Pobierz
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888:
Babka wiedziała co bierze jak kupowała, deweloperzy tak budują bo ludzie kupują takie mieszkania, Pani na zdjęciu po części przyłożyła się do tego żeby takie koszmarki powstawały …

Nikt by takich mieszkań nie kupował - deweloper by zaczął robić większe odstępy, ludzie kupują mimo ze jest 6m do drugiego bloku, deweloper robi…

Niech do ludzi dotrze ze patodeweloperka jest w dużej mierze wina klientów którzy biorą co popadnie (
  • Odpowiedz
@Unik4t:

Wiem jak wyglada rozmowa o mieszkaniach z ludźmi… co drugi albo się napali, albo spodoba mu się jakiś tak detal i na cała resztę jest ślepy…

Spotykasz gościa pół roku po zakupie i w-------y bo dotarło do niego co znaczy mieć okna na dwu pasmowkę, a jeszcze nie dawno widział tylko zajebisty widok z okien na miasto (ʘʘ)

Czasami mam wrażenie ze duża cześć ludzi
  • Odpowiedz
bliskość innej ściany wskazuje, że to ten sam deweloper, ta sama inwestycja, tylko podzielona na etapy. Ergo- plan całości był już wcześniej do wglądu, tylko kto by się tym przejmowal.

@krolcz: w dalszym ciągu kto wydał na coś takiego zgode
  • Odpowiedz