Wpis z mikrobloga

• 17
@Precypitat ok jakie konkretne masz zastrzeżenie? Ile m powinno być do sąsiedniego balkonu? Bo na razie bijesz pianę rzucając jakieś ogólniki. 6.5m do sąsiedniego balkonu to nie jest malo
  • Odpowiedz
@krolcz: ja biję pianę? nie, ja tylko mówię, że to #!$%@? wygląda. Tak, 6,5 metra to blisko, nie chodzi nawet o sąsiedzki balkon (chociaż sam bym tego nie wziął) tylko o ścianę budynku. Wielki budynek 6 metrów od okna całkowicie zasłania widok, równie dobrze mogłoby tam nie być okna.
  • Odpowiedz
  • 8
. Wielki budynek 6 metrów od okna całkowicie zasłania widok, równie dobrze mogłoby tam nie być okna.

@Precypitat spójrz na wizkę, tam kaskadowo budynek naprzeciwko się zmniejsza w tym miejscu żeby właśnie doświetlić to miejsce. To o czym piszesz zostało zachowane. A jeżeli przeszkadza Ci ściana sąsiedniego budynku to tak jak pisze
@mojnicknawykopie , nie można by postawić w ogóle budynku w kształcie L
  • Odpowiedz
to jest jak się płaci od razu cała kwotę za dziurę w ziemi xD będzie mogła od sąsiadów cukier pożyczać

@Harven: w wielu przypadkach kupowanie po oddaniu budynku nie jest możliwe, bo wszystko sprzedało się na etapie dziury w ziemi.
Co do kupna mieszkań w Wawie, to niektóre mieszkania z rynku wtórnego były sprzedawane nawet bez oglądania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na zasadzie telefonu: widziałem ogłoszenie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Lolenson1888: ale taka prawda, dobra dzielnica do mieszkania. 15 minut do centrum skm. Jedyny minus to wesoła przez którą mieszkańcy nie chcą przepuścić budowy wschodniej obwodnicy wwa ;p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Lolenson1888: no, tez mam beke, kiedys nawet posta o tym zrobilem xd z tylu gosc ma dom z ogrodkiem i wszyscy mu sie beda gapic co robi xdd od ulicy katiuszy dobrze to widac
  • Odpowiedz