Aktywne Wpisy

Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
źródło: IMG_2376
Pobierz
Elberus +6
DEJ bo wiem, że masz.

#patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #warszawa #rembertow #nieruchomosci
źródło: comment_1619941379YfUglPktQvqtgU76rn1iKs.jpg
Pobierz@imajoke: jaka masz alternatywę? Może państwo ma ci budować za darmo o to jeszcze rozrzucone tak abyś miał piękne widoki?
Nikt nie zmusza kupować takich mieszkań.dewelopezy budują, bo ludzie o tak chcą kupić.
źródło: comment_1619960438vmC9B9Mt5g2buzA0RMWkts.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1619961490BHWekcp32vMegX1kMNVcyw.jpg
PobierzI wcale nie jest jakoś bardzo przychylne dla inwestorów, choć zwłaszcza deweloperzy robią zawsze na granicy prawa. To fakt i tak jest w tym przypadku. Ale tak jak poprzednicy pisali, (i Ty zresztą też) trzeba pogrzebać, poprzeglądać i zobaczyć co tam deweloper planuje.