Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 277
W #pracbaza mamy zapisy na szczepienia. Z mojego biura na kopalni tylko jedna osoba się zgłosiła - ja. Reszta biura ma widocznie z tym jakiś problem bo dziś na swoim biurku znalazłem to: (sorry że pogniecione ale już w koszu było).

#koronawirus #neuropa #szczepienia #bekazpodludzi
lakukaracza_ - W #pracbaza mamy zapisy na szczepienia. Z mojego biura na kopalni tylk...

źródło: comment_1619699222VQCwUzNTHksudCnNp7E6sJ.jpg

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lakukaracza_: czyli na złość korporacjom będą umierać, ale nie wezmą szczepionki? No bo nawet jeśli te całe wynaturzenia są prawdą, co mamy zrobić? Zszachowali Nas, dziękuję, dobranoc.
  • Odpowiedz
jak to się stało, że praktycznie nie ma grypy w 2021 roku?

@hiperchimera: 130 tysięcy przypadków w styczniu to jest nic według ciebie? Oczywiste jest, że lockdown i maseczki zmniejszyły ilość zachorowań.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Nie zebym wierzyl w tego typu teorie. Wprost przeciwnie - mam to gleboko w dupie. Podobnie jak wirusa. I te szczepionki.
Zgaduje ze pare osob od Ciebie ma to samo, poprostu tlumaczy sie jakimis bzdurami.
  • Odpowiedz
nie wiem czy umysły ścisłe i inżynierowe, natomiast jak się popatrzy na przekrój antyszczepionkowców w Polsce to co może dziwić, najwięcej ich jest w Gdańsku, a najmniej w podkarpackich wioskach xD

@ewelinulla tylko dlatego, że PiS jest przy władzy i teraz nie mogą ogłosić, że Covid to spisek, bo by się na nich zbyt dużo pomyj wylało z całego świata. A pisiory to przecież anioły Maryji w ludzkich skórach. Gdyby PO
  • Odpowiedz
taki światły człowiek, a nie zna powikłań po grypie. No chyba że zrównujesz grypa = przeziebienie. Wtedy nie mam więcej pytań.

@hiperchimera w zeszłym roku na grypę bez chorób współistniejących umarło okrągłe 0 osób. Przy Covid nawet zdrowi, młodzi umierają, rzadko, ale umierają. Powikłania po Covid też są powszechnie znane i są poważne, uszkodzenie płuc, serca i inne.
Ale jeśli fakty się nie zgadzają, to tym gorzej dla faktów.

jakby były statystyki prowadzone
  • Odpowiedz