Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
#koronawirus #neuropa #szczepienia #bekazpodludzi
PS - kolega pyta czy znacie jakieś szybkie połączenie do Meksyku?
Gx
Jak można w coś takiego wierzyć mimo licznych dowodów na nieprawdziwość tych bzdur?
@ewelinulla: Widać wiatr znad Bałtyku nawiewa s----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hiperchimera: 130 tysięcy przypadków w styczniu to jest nic według ciebie? Oczywiste jest, że lockdown i maseczki zmniejszyły ilość zachorowań.
Zgaduje ze pare osob od Ciebie ma to samo, poprostu tlumaczy sie jakimis bzdurami.
@ewelinulla tylko dlatego, że PiS jest przy władzy i teraz nie mogą ogłosić, że Covid to spisek, bo by się na nich zbyt dużo pomyj wylało z całego świata. A pisiory to przecież anioły Maryji w ludzkich skórach. Gdyby PO
@hiperchimera w zeszłym roku na grypę bez chorób współistniejących umarło okrągłe 0 osób. Przy Covid nawet zdrowi, młodzi umierają, rzadko, ale umierają. Powikłania po Covid też są powszechnie znane i są poważne, uszkodzenie płuc, serca i inne.
Ale jeśli fakty się nie zgadzają, to tym gorzej dla faktów.
@zalogowany_jako