Aktywne Wpisy
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A jak jest zagorzalym katolikiem to z automatu kazde jego zdanie, kazdy osąd jest poddawany wątpliwości.
Kościół to jest dla mnie taki syf ktory zbiera do kupy wszystkie ludzkie ułomności i próżności.
#ateizm #katolicyzm
@zapach_bigosu
@zapach_bigosu: nie, ponieważ inteligencja i wiedza nie idzie w parze z wiarą. Ba, mądrość jest nawet wskazana dla dobrego życia w społeczeństwie.
@UrbanHorn: Co Ty gadasz w ogóle. Na inżynierskich studiach znajdziesz dużo więcej wierzących profesorów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie. Jeżeli ktoś wierzy to jego sprawa i nic mi do tego. Jego wizerunek się nie zmienia w moich oczach.
Ja tak mam o ludziach, którzy się wymądrzają i filozofują o świecie, do którego recenzji nadal niezbędne im są interpersonalne wycieczki, porównania itp. potyczki. Niby dotykają tematu, ale zapominają o własnych słabościach, co finalnie stawia ich w świetle próżniactwa właśnie.
@Kocisko_i_Anka: Pewnie miałbym wywalone wtedy.
Gimboateizm to reakcja na kompleksy - nie jesteś w stanie udowodnić swojej wartości w sposób merytoryczny, tworzysz konstrukty sztuczne, by się poczuć od kogoś lepszy. Każdy
no przecież to definicja wierzącego.