Aktywne Wpisy
krucjan +17
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Devih +2
A jak jest zagorzalym katolikiem to z automatu kazde jego zdanie, kazdy osąd jest poddawany wątpliwości.
Kościół to jest dla mnie taki syf ktory zbiera do kupy wszystkie ludzkie ułomności i próżności.
#ateizm #katolicyzm
Nie. Co oznacza zagorzały? No gorliwy ale nie to samo co fanatyk. Dopiero fanatyk to level w którym mądrość jest wykluczona, bo ktoś może być zagorzałym katolikiem i zajebiaszczym wymiataczem z fizyki czy mieć zdrowe poglądy na politykę.
Natomiast 99 % ateistów to są ludzie którzy są tymi ateistami dlatego iż właśnie skupiają całą swoją uwagę na wyśmiewaniu i obrażaniu wierzeń innych w tym najczęściej religii Katolickiej, właśnie sens ich ateizmu tak jak już pokazałeś w swoim wpisie polega tylko i wyłącznie na krytyce innych, sam taki cymbał wierzy tylko
@neoklasyk: potrzebne źródło XD
@neoklasyk: Ja mam odwrotne doświadczenia, to od ludzi głęboko wierzących dostałam w życiu najbardziej po dupie. Myślę że wynika to z wyeksportowania swojej moralności na zewnątrz, jak postępujesz zgodnie z zasadami które ktoś wymyślił
Najgorsze, ze nie znam zadnego katolika ktory przeczytalby stary testament, boja sie tego jak zywego ognia.
Każdy z nas w coś wierzy i co jakby ktoś ciebie definiował na tej podstawie.
A skoro Ty przez to obnizasz poziom szacunku do człowieka, to niczym nie roznisz się od mułów którzy oceniają kogoś po ubiorze czy słuchanej muzyce.