Aktywne Wpisy

solarris +311
Szach mat chlopcy wykopcy
źródło: temp_file7011582965314155780
Pobierz
Adiog +85
Co się stało w #polska po 2018 roku, że #p0lka przestały rodzić?
Plusujcie dla zasięgu, zróbmy prawidziwy brainstorm.
#nieruchomosci
#rozowepaski
Plusujcie dla zasięgu, zróbmy prawidziwy brainstorm.
#nieruchomosci
#rozowepaski
źródło: IMG_6655
PobierzPrzyczyna niskiej dzietnosci
- TikTok brain (czekanie na księcia z 1% najlepszych 41.9% (549)
- Ceny nieruchomosci 24.2% (317)
- Ceny utrzymania dziecka 18.6% (244)
- “Karierowiczki w korpo” 15.2% (199)

A jak jest zagorzalym katolikiem to z automatu kazde jego zdanie, kazdy osąd jest poddawany wątpliwości.
Kościół to jest dla mnie taki syf ktory zbiera do kupy wszystkie ludzkie ułomności i próżności.
#ateizm #katolicyzm
Tylko idiota szanuje bezkrytycznie. Szacunek wynika z podziwu, nie widzę powodu do szacunku czyichś urojeń.
@Riido: wiem ze pomaga, nie wrzucam wszystkich do jednego wora
U mnie to raczej nie jest tak, że osoba wierząca z automatu traci szacunek, ale na pewno traktuję takiego kogoś z pewną... no, niewielką rezerwą ( ͡° ͜ʖ ͡°) - bo i jak mam podchodzić do dorosłej osoby, która de facto wierzy w bajki?
Swoją drogą, na studiach miałem w grupie taką jedną koleżankę. Niby inteligentna kobieta, umysł ostry jak brzytwa, sprawne logiczne myślenie... ale
@Kocisko_i_Anka:
Wierzący nie definiuje się w opozycji do czegoś, a o pewne wartości. Dlatego nie mają potrzeby czuć się lepszymi od innych, bo nie jest to zgodne z naukami, by to zrozumieć wystarczy z nimi porozmawiać na temat wiary 5 minut.
Coś czego właśnie gimboateiści nie są w
Komentarz usunięty przez autora
W to, co definiuje się wierzący, nie ma żadnego znaczenia, definiuje go wiara w sztuczne byty, zgodnie z etymologią słowa wiara. A wartości zmieniają się dowolnie, w zależności od tego który cwany papież wyciera sobie mordę tymi sztucznymi bytami.
Powiedz to Kai Godek i tym wszystkim debilom potępiającym antykoncepcję i narzucającym w świetle prawa swoje obyczaje innym.
Osobiście mam w dupie czy ktoś jest wierzący, dopóki jego wiara nie wpływa konkretnie na moje życie. I niestety wpływa, niemal
@Kocisko_i_Anka: Każdy coś takiego potrafi.
Powiedz mi coś o swoim wykształceniu, firmie, posiadanych patentach, wydanych publikacjach. Słucham