Aktywne Wpisy
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Pozdrawiam wszystkich i dbajcie o siebie!
#ratownictwo #dziendobry
ale ty musisz mieć mocną psychikę, stary.
Pro tip: ludzi g00wno obchodzą twoje prywatne poglądy polityczne. Mega nieprofesjonalne i gówniarskie. Tylko tyle.
@BlueGryf: To idź do sądu pracy od razu, a nie tylko się odgrażasz. Jeśli ustalą stosunek pracy, to będziesz mógł się bawić, a na razie
@BlueGryf: i jak w tym kraju ma być dobrze, jak jeszcze tam pracujesz... Żeby chociaż pieniądz był dobry, a to 18zł/h( ͡° ʖ̯ ͡°)
zawsze możesz zapytać. Obnoszenie się z wulgarnym hasłem nie przystoi nawet panu sprzedającego slipy na targu. Obnoszenie się z jakimkolwiek politycznym hasłem w jakiejkolwiek robocie to wyraz braku profesjonalizmu. Mam w swoim dziale ludzi o najróżniejszych poglądach politycznych, które docierają do mych uszu na stołówce. Do łba by mi nie przyszło by narażać ich na dyskomfort dyskusji ze swoim przełożonym, który ma inne zdanie w drażliwych tematach, a uwierz, że
@Ovis_aries Nie, dałem tylko taki przykład. Zresztą emeritusy są dobrym przykładem, bo z wiekiem tracą dystans do polityki i bardzo to przeżywają. Ale wiadomix, że możesz tam sobie podstawić dowolną osobę.
@kryptonim_putas O tym nie pomyślałem nawet, więc +1
@BlueGryf: #!$%@? trzymajcie mnie. zrzucili teraz tyle odpowiedzialności na ratowników, a traktowanie w taki sposób, reeeeeeee
@BlueGryf: ale jesteś funkcjonariuszem publicznym?