Aktywne Wpisy
maliczek +37
Jak wam się podoba taki bar? Najpierw przymocowalem blachę miedziana, potem dwa dni #!$%@? młotkiem, potem postarzałem octem i solą, potem szlifowanie i pomalowałem żywica epoksydową tak żeby wypełnić dziurki żeby się tam bród nie zbierał i żeby się kieliszki nie wywracały. Niedługo otwieram knajpę na Kazimierzu, Józefa 8, #krakow - będzie mi miło jak mnie odwiedzicie ( ͡º ͜ʖ͡º) #krakowpiwo #pijzwykopem
GoldenJanusz +43
Pozdrawiam wszystkich i dbajcie o siebie!
#ratownictwo #dziendobry
@BlueGryf: Mordeczko, czemu nie jdg i kontrakt? Np. w śląskim WPR mają 40 zł/h na kontrakcie (teraz x2).
Nie ma tam wulgaryzmów, są gwiazdki. Kto odkoduje ten będzie wiedział.
Mógł pierdzielnąć w kąt ten strój i żyć sobie spokojnie, a jednak pomaga, Ty tymczasem siedząc w jakimś korpo/januszbudzie musiales az zrobic konto, bo na glownym boisz sie reakcji 13 latków?
Komentarz usunięty przez moderatora
ma prawo. Podobnie ma prawo jeść gile z nosa w publicznych miejscach i puszczać bąki.
PS. Nie pracuję w korpo. Smacznej kawusi.
@loczyn:
@kryptonim_putas: zagwiazdkowane Brawo PiS jest wulgarnym hasłem? Czy może dla ciebie to coś innego oznacza? Podzielisz się, co sądzisz o PiSie?
:-)
może nie tyle przygłup, a człowiek bez honoru wykorzystuje sytuacje, w której oponent nie może się bronić, bo obawia się konsekwencji służbowych (tak jak w moim przypadku) czy przykrości w czasie niesienia pomocy, której potrzebuje (jak w przypadku OPa). Ludziom media tak nasrały w baniach, że kompletnie zapomnieli co znaczy etyka czy zwykła przyzwoitość. Zrozum,
@Kapitalis: pytanie powinno być inne - czy za PO mogłeś więcej kupić za swoją stawkę...
Tak, tak samo jak CHWDP, JP, KOD, BLM są zwykłym zlepkiem liter. Nawet jeśli znajdzie się 10% ludzi, którzy nie słyszeli o forsowanych od roku "8 gwiazdach", to wciąż nie zmienia to faktu, że manifestujesz swoje poglądy polityczne w robocie.
SZOKUJĄCA WIADOMOŚĆ: nie wszyscy mają takie same poglądy jak ty. Handluj z tym. Zwłaszcza na portaliku, na którym 1/3 kontentu to polityczny spam na jedną modłę.