Aktywne Wpisy

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

mmm_MMM +98
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Niestety Axel umarł. Do piątku stan się poprawiał, wczoraj znowu było tak jak w sobotę tydzień temu: brak sił, brak chęci jedzenia i picia. Dziś wieczorem byliśmy na ostatnim spacerze i po kilku krokach kładł się na boku. Wiedziałem że to koniec, odszedł w domu na moich rękach. Dzięki za wszystkie wpisy które nie dość że poprzednio podniosły mnie na duchu, to pomogły się przygotować na ten moment. Trochę łez wylałem ale znoszę to dzielnie, ten dodatkowy tydzień jego życia pozwolił mi dbać o niego jeszcze bardziej niż zwykle (noszenie go na rękach, przewracanie na boki co 2 godziny żeby nie miał odleżyn, ponowna nauka chodzenia itd.) Zostawiłem go do prawdziwej kremacji, nie do spalenia odpadów mięsnych poweterynaryjnych. I z jednej strony mi przykro, ale z drugiej strony lżej że nie będzie się musiał męczyć. Dziękuje wszystkim z poprzedniego wpisu za wsparcie!
#feels #psy #zwierzaczki
Pozwoliłem zawołać wszystkich komentujących z poprzedniego wpisu w którym pisałem że może jednak będzie dobrze.