Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
pijmleko +386
#wykopgate20 #afera
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
źródło: saffsafasfsaf
Pobierz

źródło: comment_1618147923QslYV93dHu5YOhD9o47tZr.jpg
PobierzOdnośnie telefonu, masz wersję bez 5G?
Jesteś zadowolony?
On pewnie ma chyba inny procesor niż ta tańsza wersja za jakieś 2k.
Szukam czegoś z dobrym aparatem ale czytam , że strasznie się grzeją te telefony
Czyki chyba temat zamknięty. Do 2k zostaje chyba p30 pro , nie wiem co jeszcze może być z dobrą jakością foto, bo na tym mi zależy głównie:)
Czytałem już ,że jeśli wyjdzie ze snapem to cena będzie wysoka, aktualnie ten jest za jakieś 2100 do kupienia, tyle na telefon mogę jeszcze wydać :)
Tanio czy drogo