Aktywne Wpisy

MonazoPL +57

Bipolar- +45
Znalezienie laski, która nie ma psa albo kota, i nie planuje mieć psa ani kota w przyszłości jest obecnie praktycznie niemożliwe
#tinder #zwiazki #rozowepaski #psiarze #logikarozowychpaskow
#tinder #zwiazki #rozowepaski #psiarze #logikarozowychpaskow

20 lat temu kupilem sobie wiosło - Flame LP2. Trafiłem na wyjątkowo cudnie wykonany egzemplarz - ma u mnie dożywocie. Na okrągłą rocznice wspólnego pożycia postanowiłem tchnąc w nią nowego ducha, wymieniając humbuckery. Dopóki nagrywałem sobie w domu, wszystko był spoko. Odkąd gram w kapeli na mocnych piecach, czuję, że nie gra tak jak powinna. Gram zarówno na cleanach jak i średnim przeterze. Jakie modele będa pasować do tej gitary i przy okazji zagraja fajnie? Help
Komentarz usunięty przez autora
Ewentualnie polecam Merlin Sabotage+P.A.F. Pan Zbigniew robi genialne przetworniki.
@straszny_kameleon: to bardzo fajna gitara, pakuj w nią co się Tobie podoba!
Gitara elektryczna nie jest urządzeniem aż tak skomplikowanym, by porównanie z Polonezem i Ferrari było trafne ;) Jeśli instrument jest wygodny w grze i stroi w progach, to uważam, że można w niego włożyć i dwa razy tyle, ile pierwotnie kosztował.
@
Z tym magicznym wpływem drewna na brzmienie to jest tak, jak ze sprzętem audiofilskim, dużo z tego to po prostu wiara, a nie wiedza, niestety prawa fizyki są nieubłagane.
Faktem jest, że gitara z dobrego drewna brzmi lepiej na sucho i na niej
Jeszcze raz dziękuję! Właśnie wysłałem zamówienie na polecony przez @Mr_Hand_of_Fate secik "sabotage + PAF". Jak dojdzie, nie omieszkam zdać relacji - może nawet nagram coś na identycznych ustawieniach przed i po wymianie :)
Tadaaaaaammmmmm :)
źródło: comment_1618248342RPVEIPvvOjKemzgtNq3CgS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kokos @Mr_Hand_of_Fate Nie liczyłem że będzie aż taka różnica w stosunku do bazowych przystawek. Mega czułe i selektywne. Aż mi się micha cieszy :) W gratisie +10 do urody za srebrne puchy :)
źródło: comment_1618262326fQ32VaF3dqe081AN6SqzCT.jpg
Pobierz