Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +214
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +26
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Czyli w sumie od 2016, od kiedy Badowski przejął pałeczkę jako reżyser:
CDPR to chyba szczytowy obraz "januszerki" w polskim gamedev. Wiedźmin 3 nie był jakiś powalający ale chyba im się udał niechcący.
#cyberpunk2077 #cdprojektred
cyberpunka chcieli zrobić stażystami bazując na wieśku, co się nie udało
źródło: comment_1617095717hBiQUQJ4WcsKn9XIOM6zzZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1617095812iCVaHpBTE9ddwkvgUD9RyL.jpg
PobierzGdyby Wiedźmin 3 działał jak poprzednie części i był podzielony na akty np. Prolog - Biały Sad, Act I - Velen itd., to nie byłoby jakiejś różnicy dla większości graczy, bo gra kieruje gracza w takiej właśnie kolejności. Moim zdaniem byłby nawet lepszy
@FoolyKewly: najśmieszniejsze jest to ze mniej więcej tym właśnie to demo MIAŁO być. Było wizją "work in progress" w której kilka razy mówili "wszystko co widzisz moze ulec zmianie". Czego nie rozumiesz?
Jak traktowałeś to jako zapowiedź tego co w grze będzie to mozesz tylko swoją siebie obwiniać za
To twórcy mogą mi pokazać strzelankę, a jak kupię grę to dostanę zmodyfikowanego Tetrisa, i to jest ok bo "work in progress" i wszystko mogło ulec zmianie?
Jeszcze lepsze, dlaczego dostają nagrody za coś
@FoolyKewly: co?? Work in progress jest tylko to co twórca oznaczy jako work in progress. A nie wszystko co prezentuje. Ja tam widzę sens w pokazaniu takiego dema work in progress.
Ja nie, bo 2 lata na to zmarnowali.
@FoolyKewly: nie twierdze tego, pokazuje ci jaka jest zalezność między takim demem, a tym do czego ma ktoś prawo w następstwie zobaczenia tego dema. Bo mam wrazenie ze tego nie rozumiesz.
@FoolyKewly: skąd masz info ze
Relacje twórców. Wiele różnych źródeł potwierdza, że większość czasu musieli spędzić na tworzeniu dema zamiast pracy nad właściwą grą. Oczywiście nic z tego dema nie mogli wykorzystać, bo to nie była gra, tylko praktycznie film, więc od 2018 musieli pracować na próbie "odtworzenia" mechanik, które były pokazane.
Gdybyś próbował tak grać w Wiedźminie 3, miałbyś te same problemy co Cyberpunk - zachowanie straży nie ma sensu, NPC są głupi, brak solidnych interakcji etc.
@FoolyKewly: czyli masz plotki i anonimowe "dowody". Sory ale to zaden dowód. W taki sposób to
@FoolyKewly: a 98% to ile? Wiesz z matematyki ze 98% to 98/100 i jest