Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +255
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +32
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Czyli w sumie od 2016, od kiedy Badowski przejął pałeczkę jako reżyser:
CDPR to chyba szczytowy obraz "januszerki" w polskim gamedev. Wiedźmin 3 nie był jakiś powalający ale chyba im się udał niechcący.
#cyberpunk2077 #cdprojektred
Ale mogę dać osobiste relacje z czasów, kiedy siedziałem na zamkniętej Becie Gwinta z Redami na Discord i to, co widziałem to była tragedia.
W CDPR to norma nie umieć w ogóle planować projektów. Dla przykładu Thronebreaker to miał być krótki, 1-godzinny tutorial za darmo, który miał wprowadzać w mechaniki gry, ale ponieważ Redzi nie umieją planować zasobów i mają
98% wszystkich opcji dialogowych w grze nie ma wpływu na fabułę. Nie wiem, co tu jest takiego trudnego do zrozumienia.
No i wyszła w tragicznym i mamy relacje dlaczego tak się mogło
@FoolyKewly: ma znaczenie, bo być moze twórcy załozyli ze zrobią więcej treści by zwiększyć immersję, ale zachowają jakąś konkretną ilość wyborów.
A w wiedźminie 3 to jaki procent i z jakiej liczby były te wybory?
@EnJoyyy: Badyński! Be jak barbara czy be jak dorota? Be jak baran! :D
CDPR to syf pod względem zarządzania i to nie jest coś, co wyskoczyło przy cyberpunku. To jest coś, o