Aktywne Wpisy

wezsepigulke +221

PiotrFr +62
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
źródło: temp_file4358809512425174326
Pobierz

Argument o sztucznych macicach upada tu juz zupełnie. Neonatologia potrafi utrzymać przy życiu wczesniaki z 23 tc i umożliwić im dalszy rozwój - sztuczną macicą jest inkubator. Procedura aborcji do 24 tc polega jednak na celowym i umyslnym uśmierceniu zdrowego płodu zastrzykiem w serce i wywołaniu porodu martwego dziecka. Dziecka, którego nie trzeba było zabijać. Jak to się ma sprzecznej z logika paplaniny, że celem aborcji nie jest zabicie płodu, tylko przerwanie ciąży? Wiele pytań bez odpowiedzi...
Podziwiam te kręgosłupy moralne z plasteliny. Da się tak w ogóle prosto chodzić?
#aborcja #aborcyjnydreamteam #bekazfeministek #bekazlewactwa
źródło: comment_1615099654Zo11g8p08pDBtkZfDzwYbb.jpg
Pobierz@ciemnienie: Tu chodzi o płód. Nie, płód nie jest człowiekiem. A jeśli uważasz że jest to możesz donosić każdą ciążę. Twoja sprawa.
Tak widziałam żywe i zdrowe dziecko z 23 tc.
Tak, dziecko urodzone w 24 tygodniu zawsze będzie wymagało rehabilitacji.
Jeśli ma to i tak zrobić to czemu nie będąc pod opieką lekarza?
Co do oddania niepełnosprawnego dziecka do adopcji - great deal skazujesz okaleczonego człowieka na powolne dogorywanie w zapomnieniu, bądźmy szczerzy raczej mało kto weźmie je do adopcji, a już na pewno nie pro-lifer który po urodzeniu
Dlaczego ADT umożliwia aborcję do 24 tc? Jeśli kobieta chciała być w ciąży, ale z jakiegoś powodu rozmyśliła się w 21 tc i dłużej już nie chce być w ciąży, to ADT jej nie pomoże?
@Tetreize: kolejny zwolennik zabijania potencjalnie niepełnosprawnych. Potencjalnie, bo wczesniak (że zdrowej ciąży, bez wad tymi acranja czy trisomie),
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@typbezkasy95: Nie.
Przegryw d--a cicho, nie udzielaj się w tematach jak związek czy ciąża które cię nie dotyczą i raczej nigdy dotyczyć nie będą, patrząc na twój profil.
@ytong1918: ok. Ruchaczu. Bierz wszystko na powaznie na forum ze smiesznymi obrazkami
Po tym co piszesz mam wrażenie ze niepełnosprawnych to widujesz tylko na spotach prolife, nikt tam Ci nie pokaże życia takich ludzi w Polsce Ź gdzie wychodek to już luksus
Uj z tym że gniją za życia, grunt że proboszcz z prokuratorem zadowoleni
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1615108608aOGeh6TbhoY9ZaKlP4i0qQ.jpg
Pobierz