Wpis z mikrobloga

Podziwiam te kręgosłupy moralne z plasteliny.

@ciemnienie: ktoś ma inną moralność niż ty - kręgosłup moralny z plasteliny.

Ja uważam, ze skazywanie ludzi na opiekę nad ciężko niepełnosprawnym dzieckiem, które po śmierci rodziców nie jest w stanie sobie poradzić jest
  • Odpowiedz
wiadomo, jak istota jest niechciana, to można ją zabijać zastrzykiem w serce, jak to robili nazistowscy Niemcy w obozach koncentracyjnych.

@ciemnienie: argumentum ad hitlerum już w pierwszym zdaniu.

13 lat edukacji po minimum 5 godzin dziennie a argumentacja jak u żula pod żabką :)
  • Odpowiedz
Dla ciebie wszystkie wczesniaki automatycznie powinny trafiać do kosza. Dziękuję, wszystko jasne, plastusiu.

@ciemnienie: podziwiam wszystkich, który Ci odpowiadają, ze chce im się z osobą z takim poziomem retoryki wchodzić w polemikę XDDD

przecież to jak granie w szachy z kotem, który wszystki figury przewróci, nasra i będzie święcie przekonany, że wygrał
  • Odpowiedz
@ciemnienie: o ile samo informowanie o aborcji jest ok i pasował mi stan jaki był - zresztą kobietom też, tak poglądy typiary @Amishia są mocno skrzywione - pisałem jej kiedyś żeby sobie to rozgraniczyła ale niestety nie dociera - musi korzystać z popularności i wchodzenia w gorące z tym obrazkiem bo inaczej nikt by tych wysrywów nie czytał XD
  • Odpowiedz
@martwykotek: nikt nikogo nie skazuje na opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem. Po przerwaniu zdrowej ciąży w 23 tc, można założyć majtki na tylek i iść zajmować się swoimi sprawami. Jeśli wchodzisz w jakieś dyskusje, to czytaj dokładnie o czym jest mowa, retoryka wysoki lotów xd
  • Odpowiedz
Masz zero empatii. Kobieta, która donosi ciąże, przeżyje poród, urodzi niepełnosprawne dziecko ma je porzucić? Przecież to co mówisz jest absurdalne.

@kasa: Masz spaczone pojęcie empatii.
  • Odpowiedz